M:tel: Poziv studentima da se prijave na program studentske prakse

21.04.2021. 15:19
0
IZVOR: Katera

Kompanija m:tel i ove godine poziva studente da se prijave na program prakse koju realizuje godinama unazad.

Kao i svake godine, u aprilu mjesecu, kompanija m:tel poziva studente elektrotehničkih fakulteta, PMF-a Banjaluka i FTN-a Novi Sad, s kojima ima potpisane saradnje koje su se pokazale vrlo uspješnim godinama unazad, da se prijave na m:tel program studentske prakse. Ovaj program predstavlja značajan izvor i alat za regrutaciju potrebnog kvalitetnog inženjerskog kadra, ali i uspješan način da se ukaže na činjenicu da je kompanija itekako poželjan poslodavac.

Uprkos pandemiji, i prethodne godine kompanija m:tel je uspjela, uz sve potrebne zaštitne mjere, da realizuje ovaj program za čak 34 studenta. Nadajući se istom uspjehu i ove godine, iz ove kompanije pozivaju mlade buduće inženjere da se priključe ovom programu prakse.

Svakako, na raspolaganju su im mentori koji svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom ovim mladim ljudima žele da pomognu u svakom segmentu njihovog profesionalnog puta, saopšteno je iz m:tela.

Studenti u okviru ovog programa imaju jedinstvenu priliku da samostalno tokom cijele školske godine odaberu oblast za praksu, a da dinamiku same prakse dogovaraju sa svojim mentorom, u skladu sa svojim obavezama na fakultetu. U toku prakse studenti rade na najsavremenijim telekomunikacionim sistemima i tehnologijama i imaju mogućnost da steknu neprocjenjivo isustvo rada u velikom i kompleksnom sistemu kakav je m:tel.

Ukoliko ste studenti ETF Banjaluka, ETF Istočno Sarajevo, FET Tuzla, PMF Banjaluka ili FTN Novi Sad,  prijavite se na praksa@mtel.ba. Više o m:tel praksi, kao i spisak oblasti za praksu 2021. možete pronaći na zvaničnoj stranici kompanije www.mtel.ba u dijelu O nama/Karijera.

Kao dobri domaćini, m:tel će vas dočekati širom otvorenih vrata, kod nas ćete se dobro osjećati i imaćete priliku da mnogo toga naučite. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Uzmite m:tel uslugu „Račun na mejl“
Apollon je stigao u m:tel
Proljetna akcija u m:telu: Uštedite i do 500 KM na kupovinu telefona
Najčitanije
 • Virusom korona zaraženo pet osoba u Istočnom Sarajevu
  14h 32m
  0
 • Srpsku Ilidžu časno odbranili Ilidžanci (FOTO)
  12h 16m
  1
 • Na Elektrotehničkom fakultetu promovisana kampanja upisa studenata (VIDEO)
  13h 58m
  0
 • Mandić: Pod hitno smijeniti Gradski odbor SNS Beograd, sa Nebojšom Stefanovićem na čelu
  9h 4m
  0
 • Dodik: Srpska kao samostalna država za tri godine bi postala članica EU
  14h 1m
  1