М:тел Претплата тарифе сада имају три пута више нета

01.03.2024. 09:48
0
ИЗВОР: katera.news

Отворите врата брзине и повезаности са унапријеђеним Претплата тарифама. За све нове кориснике и оне који чекају да обнове своје уговоре за Топ, Маx и Премиум Претплата тарифе, у марту утростручујемо гигабајте мобилног нета без додатних трошкова за цијели период уговорене обавезе (двије године). И за кориснике Плус и Плус Нет тарифа гигабајти су увећани и то два пута што ће свакако да вам омогући још боље онлине искуство.

Без обзира да ли сте у покрету или уживате у удобности свог дома, м:тел најбоља мрежа у БиХ омогућава вам да останете повезани у сваком тренутку. Од гледања омиљених серија до слања важних мејлова, уз Претплата тарифе и савршене бонусе имаћете довољно простора да остварите све своје циљеве, брзо и без икаквих ограничења.

Уз дупле и троструке гигабајте у марту искористите и могућност бесплатне замјене ваших старих СИМ картица за нове 4Г картице и уживајте у доступним брзинама и модерним перформансама ваших мобилних уређаја.

Искористите ову невјероватну понуду, одлучите се за наше унапријеђене постпаид Претплата тарифе и доживите будућност повезаности већ данас.

За више информација позовите 0800 50 000, посјетите www.mtel.ba или вама најближе м:тел продајно мјесто.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел
HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а
М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања
Најчитаније
 • Апел грађанима у Источном Сарајеву: Чувајте се змија!
  13h 22m
  3
 • Прича о мртвој драгој – Ленка Дунђерски и Лаза Костић
  18h 36m
  0
 • Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
  9h 7m
  1
 • Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
  17h 25m
  0
 • Милица Боровчанин ученик генерације СШЦ „Василије Острошки“
  15h 4m
  4