М:тел расписао конкурс за стипендирање најбољих студената електротехнике

13.11.2019. 08:36
0
ИЗВОР: СРНА

Компанија "М:тел" расписала је конкурс за додјелу стипендија најбољим студентима електротехнике у БиХ у износу од 300 КМ мјесечно до краја првог циклуса студија.

Конкурс о додјели стипендија десетој генерацији студената објављен је у уторак, 5. новембра, и остаје отворен до 5. децембра, а могу се пријавити студенти електротехничких факултета у Бањалуци и Источном Сарајеву, као и студенти факултета електротехнике у Тузли, саопштено је из "М:тел-а".

Према условима конкурса, могу се пријавити студенти наведених факултета треће и четврте године, апсолвенти са просјечном оцјеном осам и више од осам, студент који није обновио ниједну годину студија, те да је држављанин БиХ.

Компанија "М:тел" дужи низ година спроводи програм стипендирања најбољих студената како би и на овај начин подржала знање, али и отворила своја врата младим талентима који желе да се професионално усавршавају у овој компанији још током студија.

Компанија "М:тел" својим стипендистима нуди и могућност обављања стручне праксе, али и запослења у овој компанији након завршеног школовања. 

Коментари 0
Повезане вијести
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Знамо ли како превенирати насиље и његове посљедице у дигиталном окружењу? Знамо ли како превенирати насиље и његове посљедице у дигиталном окружењу?
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 4m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 3m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 16m
    0
  • Партизан мијења име!
    13h 45m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    18h 18m
    0