М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету

10.05.2024. 15:11
0
ИЗВОР: katera.news

За безбједно сурфовање, м:тел услуга Сигуран НЕТ услуга пружа поуздану заштиту корисницима мобилних и свих осталих уређаја повезаних на интернет у м:тел мрежи.

За само 1,17 КМ мјесечно, Сигуран НЕТ представља ваш непробојни штит у дигиталном свијету, осигуравајући вам приватност и сигурност на интернету.

 Активирањем ове услуге путем портала Мој м:тел, добићете приступ корисничком порталу гдје можете пронаћи детаљне информације и преглед сигурносних инцидената од којих вас је овај сервис заштитио. На корисничком порталу можете блокирати или филтрирати приступ различитим категоријама садржаја за вас и чланове ваше породице те заштитити дјецу од нежељеног садржаја.

Услуга Сигуран НЕТ укључује родитељску контролу, познату као Заштита дјеце, која омогућује родитељима да контролишу садржај којем њихова дјеца могу приступити путем интернета. Родитељи могу активирати услугу на мобилним бројевима своје дјеце и блокирати приступ садржајима попут Инстаграма, Тик-Ток-а, YouTube-а и слично, као и одредити евентуалне временске изузетке када ће приступ тим садржајима бити омогућен.

Коришћење алата попут Сигурног Нета доприноси стварању сигурног интернет окружења те заштити најмлађих корисника у модерном технолошком друштву.

Детаљно упутство о коришћењу и активацији услуге Сигуран НЕТ пронађите на линку mtel.ba/siguran-net, а за више информација позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Навијачка атмосфера и у вашем дому: Hisense телевизори по сниженим цијенама у м:тел-у Навијачка атмосфера и у вашем дому: Hisense телевизори по сниженим цијенама у м:тел-у
М:тел кампања „Нема бриге за гиге“ награђена за најбољу употребу видеа и мултимедије М:тел кампања „Нема бриге за гиге“ награђена за најбољу употребу видеа и мултимедије
Најбољи европски фудбал чека вас у м:тел ТВ пакетима Најбољи европски фудбал чека вас у м:тел ТВ пакетима
Најчитаније
 • Миланко Цицовић - не упрља срце мржњом, а показа чојство и јунаштво
  23h 29m
  4
 • Опљачкан манастир Острог, идентификована осумњичена
  21h 32m
  0
 • Дејан Којић кандидат ДЕМОС-а за начелника општине Пале
  22h 19m
  10
 • Ухапшен због пуцњаве у Палама
  6h 26m
  0
 • Марија Карађорђевић, српска краљица која заслужује поштовање равно светици
  5h 6m
  0