М:тел ТВ ТУ ГО: Телевизија коју носите са собом - Бесплатно и без додатне потрошње интернета

21.05.2020. 16:01
0
ИЗВОР: Катера

Док чекате у реду, чекате аутобус, имате паузу на послу, када сте у дворишту, на излету или у било којој другој ситуацији када нисте код куће, а желите да погледате занимљив ТВ садржај или прекратите вријеме, м:тел ТВ ТУ ГО је одлична опција за вас. Ову услугу, наравно, можете користити и када сте код куће, а потребан вам је додатни екран, јер не желе сви укућани да гледају исти ТВ програм.

ТВ ТУ ГО је услуга компаније м:тел која је потпуно бесплатно доступна свим м:тел ИПТВ корисницима, а мобилни интернет саобраћај који се користи у оквиру ТВ ТУ ГО услуге се не тарифира, односно – бесплатан је.  ТВ ТУ ГО можете активирати на мобилном телефону, таблету или на рачунару.

Дакле, да бисте активирали ТВ ТУ ГО услугу потребно је да будете корисник једног од ТВ ИПТВ пакета. А до активације вас дијеле три једноставна корака:

1. Генеришите код

У главном менију Мтел ИПТВ услуге на телевизору изаберете „Подешавања“ и опцију: „ТВ ТУ ГО“ и добићете ваш јединствен активациони код.

 

2. Региструјте се

Преузмите и покрените апликацију ТВ ТО Го на телефону или таблету или рачунару. На почетном екрану изаберите опцију “Нови корисник” и у одговарајућа поља унесите активациони код, е-маил адресу и жељену лозинку.

 

3. Уживајте у ТВ садржају

Да бисте завршили регистрацију потребно је да посјетите линк који сте добили у е-маил поруци. Линк важи 48 часова. Након тога, регистрација је готова те можете почети са кориштењем ТВ ТУ ГО апликације.

 

ТВ ТУ ГО апликација компаније м:тел има ново рухо и нове функционалности. Моћи ћете снимати, премотавати и паузирати садржаје баш као што то радите и на вашем ТВ уређају.

Уколико имате стару апликацију, не заборавите да преузмете нову. Унапријеђену апликацију за ТВ ТУ ГО можете преузети путем Гугл плеј (Google Play) или App Store-a потпуно бесплатно, а руковање апликацијом је крајње једноставно и веома прегледно.

За помоћ приликом инсталације и регистрације можете позвати 0 800 50 000.

 • Слика
 • Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење
Најузбудљивији спортски садржај гледајте на новом ТВ-у уз м:тел ИПТВ пакете Најузбудљивији спортски садржај гледајте на новом ТВ-у уз м:тел ИПТВ пакете
Два м:тел припејд броја по цијени једног Два м:тел припејд броја по цијени једног
Најчитаније
 • Ватрогасци из Источног Сарајева потресном поруком опростили се од младог колеге
  20h 57m
  0
 • Убијене двије особе, једна повријеђена
  9h 26m
  0
 • Др Владимир Радовић нови специјалиста гинекологије и акушерства у Болници „Србија“
  15h 57m
  6
 • Мостарка има рак који је метастазирао, а и супруг јој је тешко болестан: Помозимо јој у лијечењу
  20h 12m
  0
 • Путниче намјерниче, ако пролазиш кроз Улм сврати на српско војничко гробље
  10h 28m
  1