М:тел: Услуга "Сигуран нет" за кориснике допуне

23.07.2020. 17:30
0
ИЗВОР: Катера

Из компаније "М:тел" стижу добре вијести за "Допуна" кориснике.

Ова компанија је за све припејд кориснике који изврше активацију једног од "Допуна" тарифних планова, "Допуна:М", "Допуна:М Нет" или "Допуна:Л", или купе тарифну опцију Интернет 1ГБ/30 дана, омогућила активирање услуге "Сигуран Нет", и то 30 дана бесплатно.

- Услуга Сигуран Нет подразумијева потпуно безбједно сурфовање путем м:тел мобилног интернета. Мтел на овај начин настоји да заштити своје кориснике од интернет превара или покушаја превара, те корисници захваљујући Сигурном Нету могу безбрижније сурфовати Интернетом уз додатни вид заштите личних података – саопштили су из "М:тел-а".

Ова услуга се реализује у сарадњи са њемачком компанијом SecuCloud која сарађује са великим бројем телекома у свијету, а која је специјализована за сигурност на интернету.

- Довољно је да само један злонамјеран сајт дође до ваших личних података, па да вам нанесе велику штету. Уколико сте непажљиви и немате додатну интернет заштиту, такви сајтови могу да преузму ваше профиле на друштвеним мрежама, могу да дођу до података са ваших мобилних телефона, да вам ’украду’ новац са банкарског рачуна и сл – додали су у саопштењу.

Ова промотивна понуда вриједи до 20. 10. 2020, а уколико Допуна корисници компаније „М:тел активирају неки од наведених планова или тарифну опцију Интернет 1ГБ/30 дана, путем Вајбер апликације ће им стићи промотивна порука за активирање услуге Сигуран Нет.

Услугу је потребно активирати седам дана од примљене поруке.

- Услуга "Сигуран Нет" не троши ваш мобилни интернет, напротив, спријечава генерисање непотребног саобраћаја на апликацијама вашег телефона, те вам тако купљени гигабајти трају дуже – наводе у саопштењу из "М:тел-а".

Уколико желите ову услугу користити и даље након истека бесплатног периода од 30 дана, она ће се аутоматски продужити уколико имате довољан износ новца на рачуну.

Цијена услуге износи 1,17 КМ за период од 30 дана. А ако пожелите да будете незаштићени – услугу можете деактивирати слањем бесплатног СМС-а са кључном ријечи STOPSIGURANNET на кратки приступни број 0651177, путем USSD менија „Мој мени“ позивом кода *100#, као и путем "mGo" апликације.

За више информација позовите „М:тел Call Centar на 066 10 10 10.

Коментари 0
Повезане вијести
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    3h 38m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    16h 35m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    14h 57m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    17h 11m
    3
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    22h 8m
    0