М:тел вам доноси безбрижну комуникацију и на вашем путовању

24.06.2024. 13:19
0
ИЗВОР: katera.news

Док се ви спремате за савршено љетовање, м:тел је потпуно спреман да вам олакша ваше путовање са својим роминг тарифним опцијама и новим 4Г картицама. Без обзира да ли се опуштате на обали Јадранског мора, посјећујете природне љепоте нашег региона или истражујете свјетске метрополе, м:тел нуди све што вам је потребно за безбрижну комуникацију током вашег одмора.

М:тел роминг тарифне опције су креиране тако да вам понуде транспарентност, економичност и најбољу покривеност. Ваше је само да одаберете роминг тарифну опцију која највише одговара вашим потребама и одабраној дестинацији те је активирате путем апликације m:GO или Мој м:тел и на тај начин обезбиједите себи потпуну контролу комуникације изван своје мреже.

Роминг тарифне опције такође можете да активирате и путем сервиса Мој мени бирањем кода *100#, а за све додатне информације ту је и 24/7 м:тел кориснички центар који можете позвати на број 0800 50 000 или уколико сте већ у иностранству, путем броја 066 10 10 10.

Подсјећамо вас да је у свим м:тел продајним мјестима у БиХ у току акција бесплатне замјене ваших 3Г старих картица за нове 4Г картице. Ово је посебно важно јер развојем технологије и свиме оним што нам она доноси, велики број земаља Европе и свијета већ је укинуло комуникацију путем 3Г мреже. То значи да свој телефон са 3Г картицом нећете моћи да користите за приступ интернету у иностранству, те је веома битно да се правовременом замјеном картице припремите за ваше будуће путовање и уживате у свом планираном одмору.

Коментари 0
Повезане вијести
Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ
Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге
Apple MacBook лаптопи у m:tel понуди Apple MacBook лаптопи у m:tel понуди
Најчитаније
 • Дјечаку из Источног Сарајева спашена рука брзом реакцијом љекара КЦУС-а
  19h 25m
  11
 • Саслушан свештеник са Пала: Сумња се да је продавао лажне дипломе "по повољној цијени"
  16h 16m
  2
 • Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву
  21h 20m
  1
 • У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
  20h 7m
  4
 • Пале: Ухапшени осумњичени за изазивање пожара
  20h 55m
  0