М:тел:„Ако ме волиш, остави телефон док возиш“

30.09.2020. 14:22
0
ИЗВОР: Катера

„Ако ме волиш, остави телефон док возиш“, кампања је компаније м:тел која је трајала цијели мјесец септембар. Али, порука коју носи треба да остане у свијести свих возача! Стога ће ова компанија подсјећати возаче на важну поруку и у наредном периоду.

Годинама уназад, компанија м:тел реализује кампању за подизање свијести возача о неопходности савјесног коришћења мобилних телефона у вожњи. Овогодишња кампања је започела истовремено са почетком школске године, како би се и на тај начин, послала још гласнија порука која се односи на безбједност у саобраћају.

- Ако ме волиш, остави телефон док возиш - емотивна је молба за све који сједну за волан, јер је довољан само секунд непажње који може довести до тога да угрозимо свој, али и животе оних које волимо.

- Као друштвено одговорна компанија, али и компанија која се бави управо телекомуникацијама, жељели смо да учествујемо у ширењу поруке о важности савјесног коришћења мобилног телефона у вожњи. То чинимо годинама уназад, кампањама које реализујемо широм Републике Српске, а уз подршку Министарства саобраћаја и веза РС, Агенције за безбједност саобраћаја, те Ауто-мото савеза РС - рекла је Милица Кондић, портпарол компаније м:тел, те додала да крај септембра неће бити и крај подсјећања возача на поруку из кампање.

- Порука ’Ако ме волиш, остави телефон док возиш’, уз подршку медија, трајаће и у наредном периоду, а компанија м:тел ће наставити да улаже у овакве и сличне пројекте, који за циљ имају повећање безбједности у саобраћају - нагласила је Милица Кондић.    

И овога пута, велику подршку овој друштвено одговорној кампањи м:тел-а, дали су медији, који су препознали важност подсјећања на безбједност у саобраћају: Глас Српске, Еуро Блиц, Независне новине, Метромедиа, Нова Опрема и ДЛ плакат, као и телевизије РТРС, АТВ, БН, К3. Свој допринос кампањи дали су и интернет портали: automoto.ba, capital.ba, glassrpske.com, nezavisne.com, novostiplus.org, srpskainfo.com, mondo.ba, te radio-stanice: Nes radio, Kontakt radio, UNO radio, POP FM radio, BN radio, Radio Istočno Sarajevo, Radio Kozara, Radio Kameleon, Radio USK, Radio Bosanski Petrovac…

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    16h 6m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    13h 35m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    12h 53m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    7h 49m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    4h 1m
    0