M:tel:„Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš“

30.09.2020. 14:22
0
IZVOR: Katera

„Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš“, kampanja je kompanije m:tel koja je trajala cijeli mjesec septembar. Ali, poruka koju nosi treba da ostane u svijesti svih vozača! Stoga će ova kompanija podsjećati vozače na važnu poruku i u narednom periodu.

Godinama unazad, kompanija m:tel realizuje kampanju za podizanje svijesti vozača o neophodnosti savjesnog korišćenja mobilnih telefona u vožnji. Ovogodišnja kampanja je započela istovremeno sa početkom školske godine, kako bi se i na taj način, poslala još glasnija poruka koja se odnosi na bezbjednost u saobraćaju.

- Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš - emotivna je molba za sve koji sjednu za volan, jer je dovoljan samo sekund nepažnje koji može dovesti do toga da ugrozimo svoj, ali i živote onih koje volimo.

- Kao društveno odgovorna kompanija, ali i kompanija koja se bavi upravo telekomunikacijama, željeli smo da učestvujemo u širenju poruke o važnosti savjesnog korišćenja mobilnog telefona u vožnji. To činimo godinama unazad, kampanjama koje realizujemo širom Republike Srpske, a uz podršku Ministarstva saobraćaja i veza RS, Agencije za bezbjednost saobraćaja, te Auto-moto saveza RS - rekla je Milica Kondić, portparol kompanije m:tel, te dodala da kraj septembra neće biti i kraj podsjećanja vozača na poruku iz kampanje.

- Poruka ’Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš’, uz podršku medija, trajaće i u narednom periodu, a kompanija m:tel će nastaviti da ulaže u ovakve i slične projekte, koji za cilj imaju povećanje bezbjednosti u saobraćaju - naglasila je Milica Kondić.    

I ovoga puta, veliku podršku ovoj društveno odgovornoj kampanji m:tel-a, dali su mediji, koji su prepoznali važnost podsjećanja na bezbjednost u saobraćaju: Glas Srpske, Euro Blic, Nezavisne novine, Metromedia, Nova Oprema i DL plakat, kao i televizije RTRS, ATV, BN, K3. Svoj doprinos kampanji dali su i internet portali: automoto.ba, capital.ba, glassrpske.com, nezavisne.com, novostiplus.org, srpskainfo.com, mondo.ba, te radio-stanice: Nes radio, Kontakt radio, UNO radio, POP FM radio, BN radio, Radio Istočno Sarajevo, Radio Kozara, Radio Kameleon, Radio USK, Radio Bosanski Petrovac…

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije
"Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel "Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    16h 4m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    16h 48m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    20h 53m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    20h 57m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    6h 24m
    0