МУП Српске ухапсио седам лица у акцији "Контакт"

13.10.2021. 20:08
2
ИЗВОР: СРНА

У полицијској акцији кодног назива "Контакт" припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске лишили су слободе седам лица.

Начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Републике Српске Мирна Миљановић изјавила је Срни да су полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске заједно са полицијским службеницима МУП-а Кантона Сарајево, а по наредби Кантоналног суда Сарајево реализовали акцију кодног назива "Контакт".

Она је нагласила да је извршен претрес на седам локација на подручју Републике Српске /Пале, Источно Ново Сарајево и Требиње/ и том приликом су пронађени предмети и трагови који ће послужити као доказ у даљем поступку.

- Ријеч је о већој количини новца, уговорима, полисе осигурања и друга документација, оружје, уређај за крађу возила-декодер, мобилни телефони и други предмети - навела је Миљановићева.

Она је нагласила да се све активности врше под надзором Кантоналног тужилаштва Сарајево, а осумњиченима се на терет ставља удруживање ради вршења кривичних дјела у вези са кривичним дјелима злоупотреба осигурања, примање дара и других облика користи, злоупотреба положаја или овлаштења и других кривичних дјела из Кривичног закона ФБиХ. 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    B 14.10.2021. 15:10
    Kojim to objektima?
    I btw javni red i mir je od 23 😉
  • Generic placeholder image
    a 14.10.2021. 09:32
    A to što pojedinim ugostiteljskim objektima u Lukavici ne mogu zabraniti glasnu muziku poslije 22h i pored desetina prijava građana, to je nebitno! Kakvi retardi.
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Ухапшено седам лица због дјечије порнографије Ухапшено седам лица због дјечије порнографије
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 41m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    3h 52m
    3
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    19h 38m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    18h 0m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    20h 14m
    3