Мушкарац очитао лекцију дијаспорцима због бацања смећа у ријеку (ВИДЕО)

06.08.2021. 09:18
0
ИЗВОР: klix.ba

Савјесни мјештанин Јелаха, након што је примијетио да из аутомобила страних регистарских таблица, непознате особе бацају смеће, натјерао их је да га покупе, а све је снимио и објавио на свом "Фејсбук" профилу.

Борба еко удружења за чисте ријеке и околиш све је јача, а велики број грађана БиХ одважио се да ствари узме у своје руке па нелегално одлагање отпада редовно пријављују инспекцијама, док неки одлуче то још и забиљежити и објавити јавно.

У видео-снимку који је популаран на друштвеним мрежама мушкарац је, након што је примијетио да из возила њемачких ознака смеће завршава у ријеци Усори код Јелаха, одлучио да их сустигне и натјера да се врате на мјесто гдје су бацили смеће те исто одвезу на адекватну локацију.

Видео: Klix.ba

Док су се правдали да нису имали канту да одложе смеће, мушкарац им је показао неколико начина како су то смеће могли одложити, а један од њих је био да су исто могли бацити у било коју канту и нико се не би бунио.

На крају ипак вода није однијела смеће, како је то рекла жена из видеа, већ њихов аутомобил којим су дошли на годишњи у БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Најстарија спалионица отпада у Бечу прославила 60 година постојања Најстарија спалионица отпада у Бечу прославила 60 година постојања
До 2050. године у океану ће бити више пластике него рибе До 2050. године у океану ће бити више пластике него рибе
Кућна апотека заврши у смећу Кућна апотека заврши у смећу
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 27m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    4h 51m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    3h 6m
    9
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    19h 35m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    4h 45m
    0