На базару у Трнову прикупљено 2.700 КМ за лијечење Магдалене Влашки

07.03.2023. 15:17
0
ИЗВОР: srna.rs

На базару у Трнову који је поводом 8. марта - Међународног дана жена организовала Играоница "Радост" прикупљено је 2.700 КМ, а сав износ уплаћен је за помоћ лијечењу Магдалене Влашки из ове општине.

Васпитачица Драгана Тимотија рекла је Срни да су у припремању базара учествовала дјеца из вртића и дјеца из продуженог боравка, односно ученици од првог до петог разреда Основне школе "Свети Сава" из ове општине.

- Уназад мјесец дана смо уложили доста труда и љубави како бисмо спремили овај базар. Прије свега љубави јер је базар хуманитарног карактера, новац који смо скупили уплаћен је за лијечење наше другарице и суграђанке Магдалене Влашки у Београду - рекла је Тимотија.

Она је нагласила да је данашњи базар посјетио велики број људи из Трнова, што је оправдало њихов труд и очекивања.

- Играоница `Радост` заједно са њеним другарима шаље пуно поздрава и подршке и надамо се да смо бар једним дијелом помогли да се Магдалена што прије опорави и врати - поручила је Тимотија.

Осмогодишња Магдалени Влашки из Трнова има тумор и дуже од мјесец дана налази се на лијечењу у Београду.

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО) У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО)
Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    8h 12m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    5h 23m
    4
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    21h 9m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    19h 31m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    21h 45m
    3