На хуманитарном концерту прикупљено 4.000 КМ за Милену Божић

17.09.2021. 15:47
0
ИЗВОР: srpskainfo.com/СРНА

У Бијељини је прикупљено 4.000 КМ од продаје улазница и добровољних прилога грађана на хуманитарном концерту за Милену Божић, објавила је Добротворна организација "Тројеручица", која је и организатор догађаја.

Хуманитарни радници захвалили су свим људима који су подржали борбу Божићеве за наставак лијечења.

На концерту, одржаном у организацији Добротворне организације “Тројеручица” Епархије зворничко-тузланске, са благословом Његовог преосвештенства епископа Фотија, учествовали су “Појци Петропавловског храма” из Бијељине, Црквени хор “Свети краљ Владислав” из Дворова, Црквени појци “Теодул” из Забрђа и Српско културно умјетничко друштво “Лазарица” из Батковића.

Милена Божић (30) помагала је родитељима на имању када је кардан пољопривредне машине ухватио њену косу завезану у реп и искинуо јој цијели скалп главе, заједно са мишићима чела, сљепоочница и аркадом изнад лијевог ока.

Након стравичне несреће која се догодила 23. септембра прошле године Милена је на друштвеним мрежама објавила да јој нарушени изглед неће покорити ментални и духовни свијет и одлучила је да се бори и да посредством друштвених мрежа и пријатеља покуша сакупити 100.000 евра за наставак лијечења.

Послије неколико операција у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци и на ВМА у Београду љекари су јој рекли да ће бити потребно најмање годину дана да ране зарасту, а да би након тога на ред могли доћи реконструктивни захвати.

До 30. септембра отворен је и хуманитарни број 1403 за прикупљање помоћи, а заинтересовани могу уплатити средства и на жиро рачун – 1995726001059064.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани! Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
Невен Тушевљак трчи 120 километара, од Мркоњића до Острога Невен Тушевљак трчи 120 километара, од Мркоњића до Острога
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    10h 26m
    8
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    23h 36m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    8h 28m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    22h 27m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    7h 21m
    0