На хуманитарном концерту прикупљено 6.000 КМ за Милоша и Магдалену (ФОТО)

10.05.2023. 20:02
0
ИЗВОР: katera.news

На великом хуманитарном концерту за Милоша Божовића и Магдалену Влашки у Источном Сарајеву прикупљено је 6.100 КМ.

Пред публиком у Источном Сарајеву наступили су Гоци бенд, Миљан Миљанић и Саво Радовић.

Концерт, који је првенствено требало да се одржи 12. априла, организовала је Општинска организација Црвеног крста Источна Илиџа, а карте су се, како наводи Ранко Скакавац, секретар Општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа, продавале и прије самог концерта.

Слика

Фото: katera.news

Скакавац се захвалио свим вечерашњим извођачима који су, како истиче, наступали без икакве накнаде, те њима, али и осталим који су помогли у организацији концерта, уручио захвалнице.

- Захваљујем се и Миљану Лалету који нам је уступио дворану, као и момцима из „Чола бенда“ који помаже у свим хуманитарним активностима – рекао је он.

Слика

Фото: katera.news

Миљан Миљанић, који је за концерт дошао из Београда, истиче да му је велика част што учествује у хуманитарној акцији, која је активна већ дуже вријеме.

- Надам се да ће акција бити у сврси помоћи људима којима је заиста потребна и да ће Милош и Магдалена оздравити и остварити све оно што су хтјели у свом животу – рекао је Миљанић.

Слика

Фото: katera.news

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан величанствени концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ (ФОТО) Одржан величанствени концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ (ФОТО)
Вечерас хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ Вечерас хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“
Сутра Међународни „Источно Сарајево фолк-фест 2024“ у Источној Илиџи Сутра Међународни „Источно Сарајево фолк-фест 2024“ у Источној Илиџи
Најчитаније
 • Грађани траже помоћ због змија
  18h 48m
  1
 • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
  22h 36m
  5
 • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
  4h 41m
  0
 • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
  8h 5m
  0
 • НБА играчу доживотна суспензија
  20h 58m
  0