Na humanitarnom koncertu prikupljeno 6.000 KM za Miloša i Magdalenu (FOTO)

10.05.2023. 20:02
0
IZVOR: katera.news

Na velikom humanitarnom koncertu za Miloša Božovića i Magdalenu Vlaški u Istočnom Sarajevu prikupljeno je 6.100 KM.

Pred publikom u Istočnom Sarajevu nastupili su Goci bend, Miljan Miljanić i Savo Radović.

Koncert, koji je prvenstveno trebalo da se održi 12. aprila, organizovala je Opštinska organizacija Crvenog krsta Istočna Ilidža, a karte su se, kako navodi Ranko Skakavac, sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža, prodavale i prije samog koncerta.

Slika

Foto: katera.news

Skakavac se zahvalio svim večerašnjim izvođačima koji su, kako ističe, nastupali bez ikakve naknade, te njima, ali i ostalim koji su pomogli u organizaciji koncerta, uručio zahvalnice.

- Zahvaljujem se i Miljanu Laletu koji nam je ustupio dvoranu, kao i momcima iz „Čola benda“ koji pomaže u svim humanitarnim aktivnostima – rekao je on.

Slika

Foto: katera.news

Miljan Miljanić, koji je za koncert došao iz Beograda, ističe da mu je velika čast što učestvuje u humanitarnoj akciji, koja je aktivna već duže vrijeme.

- Nadam se da će akcija biti u svrsi pomoći ljudima kojima je zaista potrebna i da će Miloš i Magdalena ozdraviti i ostvariti sve ono što su htjeli u svom životu – rekao je Miljanić.

Slika

Foto: katera.news

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO) Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO)
Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“
Sutra Međunarodni „Istočno Sarajevo folk-fest 2024“ u Istočnoj Ilidži Sutra Međunarodni „Istočno Sarajevo folk-fest 2024“ u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    19h 25m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    22h 49m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    18h 18m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    9h 55m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    9h 36m
    0