На Јахорини пало 35 центиметара новог снијега

06.02.2020. 11:26
0
ИЗВОР: Катера

Зимска чаролија на олимпијској планини Јахорини се наставља са 35 цм новог снијега који је интензивно падао претходна два дана, саопштено је из ОЦ „Јахорина“.

Нове сњежне падавине додатно су побољшале услове за скијање и уљепшале боравак свих гостију ове олимпијске планине.

У наредном периоду на Јахорини се очекује добро скијање и још боља забава.

-Поводом обиљежавања годишњице Олимпијских игара које су оставиле велики траг у историји Јахорине, за викенд посјетиоце ове планине очекује  смијех и забава уз стенд ап комедију Еро са овога свијета, у извођењу Жељка Нинчића – наводи се у саопштењу.

Култни ликови из познате Аудиције - Маринко Ћутук и Весели ће са почетком у 21:30 часова у хотелу Вучко на Јахорини приредити ноћ за памћење, а сви заинтересовани своје карте по цијени од 10 КМ могу купити у хотелу Вучко, као и на продајним мјестима Олимпијског центра Јахорина на Пољицама и Огорјелици.

Само дан након представе, 9. фебруара ће са почетком у 17 часова услиједити  „International Cigar Lopar & Whisky night".

Овај несвакидашњи догађај  ће бити одржан  у топлом и модерном амбијенту Олимпијског бара на врху Јахорине, уз адекватну музику и кетеринг.

Догађају ће присуствовати Сања Лопар која долази из Женеве са својим програмом презентације, као прва и једина дама у Европи, поријеклом Сарајка, власница луксузног бренда цигара Lopar International.

Из Олимпиијског центра Јахорина су позвали све да их посјете у наредним данима и уживају у свему што Јахорина нуди у току зимских мјесеци.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    23h 39m
    13
  • Преминула Вера Гргић
    5h 50m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    6h 34m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    10h 39m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    10h 43m
    2