Na Jahorini palo 35 centimetara novog snijega

06.02.2020. 11:26
0
IZVOR: Katera

Zimska čarolija na olimpijskoj planini Jahorini se nastavlja sa 35 cm novog snijega koji je intenzivno padao prethodna dva dana, saopšteno je iz OC „Jahorina“.

Nove snježne padavine dodatno su poboljšale uslove za skijanje i uljepšale boravak svih gostiju ove olimpijske planine.

U narednom periodu na Jahorini se očekuje dobro skijanje i još bolja zabava.

-Povodom obilježavanja godišnjice Olimpijskih igara koje su ostavile veliki trag u istoriji Jahorine, za vikend posjetioce ove planine očekuje  smijeh i zabava uz stend ap komediju Ero sa ovoga svijeta, u izvođenju Željka Ninčića – navodi se u saopštenju.

Kultni likovi iz poznate Audicije - Marinko Ćutuk i Veseli će sa početkom u 21:30 časova u hotelu Vučko na Jahorini prirediti noć za pamćenje, a svi zainteresovani svoje karte po cijeni od 10 KM mogu kupiti u hotelu Vučko, kao i na prodajnim mjestima Olimpijskog centra Jahorina na Poljicama i Ogorjelici.

Samo dan nakon predstave, 9. februara će sa početkom u 17 časova uslijediti  „International Cigar Lopar & Whisky night".

Ovaj nesvakidašnji događaj  će biti održan  u toplom i modernom ambijentu Olimpijskog bara na vrhu Jahorine, uz adekvatnu muziku i ketering.

Događaju će prisustvovati Sanja Lopar koja dolazi iz Ženeve sa svojim programom prezentacije, kao prva i jedina dama u Evropi, porijeklom Sarajka, vlasnica luksuznog brenda cigara Lopar International.

Iz Olimpiijskog centra Jahorina su pozvali sve da ih posjete u narednim danima i uživaju u svemu što Jahorina nudi u toku zimskih mjeseci.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    15h 10m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    13h 12m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    12h 5m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    12h 10m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    11h 13m
    1