На Малу Госпојину неће бити служена литургија у Саборном храму у Палама

19.09.2020. 12:16
0
ИЗВОР: Катера

Због радова на постављању гријања у Храму Сабора Светог архангела Гаврила у Палама неће бити служена недјељна литургијa 20. септембра, као ни на Малу Госпојину у понедјељак 21. септембра 2020. године. 

Братство Саборног храма у Палама обавјештава вјернике да су у току радови на постављању подног гријања и развођењу цијеви за гријање у унутрашњости овог храма, те да очекују да ће радови бити завршени до наредне недјеље, како би се могле наставити служити литургије.

Уколико дође до било каквих промјена, јавност ће бити благовремено обавјештена.

Градња Храма Сабора Светог архангела Гаврила у Палама је започета 2008. године освећењем темеља, које је извршио тадашњи митрополит дабробосански Господин Николај.

До сада је много тога урађено на изградњи и уређењу спољашности храма. Постављањем фасаде и вањске столарије у виду прозора, звона, крстова, завршетком кровног покривача и другог, радови су се преселили на унутрашњост.

Храм је у потпуности измалтерисан изнутра, а сада се ради на постављању гријања. Наредни планови су да се доврше радови на постављању вањске столарије у виду врата и другог инвентара.

Коментари 0
Повезане вијести
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    19h 26m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    20h 10m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    9h 46m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    13h 50m
    0
  • Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
    19h 54m
    3