На Отвореном падобранском првенству и учесници из Српске

21.08.2021. 19:01
0
ИЗВОР: СРНА

 Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин отворио је данас 67. Отворено падобранско првенство Србије у Зрењанину на коме учествују и падобранци из Републике Српске.

- Овакве манифестације прилика су да покажемо да не постоји ништа што може стати између нас- рекао је Вулин, посебно поздрављајући учеснике такмичења из Српске и Црне Горе.

Министар Вулин, који је и сам извео скок са висине од 4.000 метара, падобранцима је поручио да му је част да буде са њима и да је поносан што једним малим дијелом може да каже да је падобранац, саопштено је из МУП-а Србије.

Градоначелник Зрењанина Симо Салапура рекао је да је задовољан чињеницом да је град Зрењанин дио овог такмичења и манифестације, јер су "падобранци људи који помјерају границе на специфичан начин". 

Коментари 0
Повезане вијести
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Годишњица страдања Милице Ракић Годишњица страдања Милице Ракић
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    11h 9m
    0
  • Крађа у Палама
    9h 27m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    23h 46m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    5h 54m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    8h 42m
    0