На путу програмера - рачунар, интернет и добра воља

10.11.2023. 13:31
0
ИЗВОР: katera.news

Јединствена особина програмера је да се, без обзира на мјесто у којем живи, може једнако успјешно стручно остварити, створити нешто ново и корисно те са својом идејом помоћи друштву и појединцима.

У прилог томе говори историја m:tel App takmičenja на којем су побјеђивали ученици из градских средина али и из села у којима је првенствена активност пољопривреда. Дио наслова овог текста је управо цитат једног од побједника м:тел Апп такмичења који је у то вријеме био ученик средње школе у малом граду у Босни и Херцеговини.

Учењем програмирања и уз мало ресурса, одличан је начин да се отиснете у свијет у којем ћете стварати властите апликације, а тиме можда и градити нову каријеру.

Зато је m:tel App takmičenje за средњошколце из Босне и Херецеговине у изради апликација за мобилне уређаје прави начин да се окушате у том свијету, остварите своје идеје, освојите вриједне награде те подигните своју вјештину програмирања на виши ниво.

Упознајте се са креативцима сличних интересовања, пријавите се на m:tel App takmičenje!

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    22h 39m
    10
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    13h 34m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    12h 23m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    22h 45m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    15h 0m
    0