На путу програмера - рачунар, интернет и добра воља

10.11.2023. 13:31
0
ИЗВОР: katera.news

Јединствена особина програмера је да се, без обзира на мјесто у којем живи, може једнако успјешно стручно остварити, створити нешто ново и корисно те са својом идејом помоћи друштву и појединцима.

У прилог томе говори историја m:tel App takmičenja на којем су побјеђивали ученици из градских средина али и из села у којима је првенствена активност пољопривреда. Дио наслова овог текста је управо цитат једног од побједника м:тел Апп такмичења који је у то вријеме био ученик средње школе у малом граду у Босни и Херцеговини.

Учењем програмирања и уз мало ресурса, одличан је начин да се отиснете у свијет у којем ћете стварати властите апликације, а тиме можда и градити нову каријеру.

Зато је m:tel App takmičenje за средњошколце из Босне и Херецеговине у изради апликација за мобилне уређаје прави начин да се окушате у том свијету, остварите своје идеје, освојите вриједне награде те подигните своју вјештину програмирања на виши ниво.

Упознајте се са креативцима сличних интересовања, пријавите се на m:tel App takmičenje!

Коментари 0
Повезане вијести
Триван: Успешност м:тел-а кључна је за раст целе привреде Триван: Успешност м:тел-а кључна је за раст целе привреде
Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у
Врхунски Galaxy преклопни телефони са паметним сатом на поклон Врхунски Galaxy преклопни телефони са паметним сатом на поклон
Најчитаније
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  13h 15m
  2
 • Земљотрес у БиХ
  5h 6m
  0
 • Зашто је добро пити воду с ђумбиром и лимуном
  6h 57m
  0
 • Портал Катера вам доноси текстове о настанку и развоју Српског Сарајева
  10h 27m
  6
 • На кошаркашкој утакмици скупљено 3.420 КМ за помоћ породици Тодоровић са Пала
  13h 5m
  0