Na putu programera - računar, internet i dobra volja

10.11.2023. 13:31
0
IZVOR: katera.news

Jedinstvena osobina programera je da se, bez obzira na mjesto u kojem živi, može jednako uspješno stručno ostvariti, stvoriti nešto novo i korisno te sa svojom idejom pomoći društvu i pojedincima.

U prilog tome govori istorija m:tel App takmičenja na kojem su pobjeđivali učenici iz gradskih sredina ali i iz sela u kojima je prvenstvena aktivnost poljoprivreda. Dio naslova ovog teksta je upravo citat jednog od pobjednika m:tel App takmičenja koji je u to vrijeme bio učenik srednje škole u malom gradu u Bosni i Hercegovini.

Učenjem programiranja i uz malo resursa, odličan je način da se otisnete u svijet u kojem ćete stvarati vlastite aplikacije, a time možda i graditi novu karijeru.

Zato je m:tel App takmičenje za srednjoškolce iz Bosne i Herecegovine u izradi aplikacija za mobilne uređaje pravi način da se okušate u tom svijetu, ostvarite svoje ideje, osvojite vrijedne nagrade te podignite svoju vještinu programiranja na viši nivo.

Upoznajte se sa kreativcima sličnih interesovanja, prijavite se na m:tel App takmičenje!

Komentari 0
Povezane vijesti
Trivan: Uspešnost m:tel-a ključna je za rast cele privrede Trivan: Uspešnost m:tel-a ključna je za rast cele privrede
Ponuda kakvu ste dugo čekali – iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u Ponuda kakvu ste dugo čekali – iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u
Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon Vrhunski Galaxy preklopni telefoni sa pametnim satom na poklon
Najčitanije
 • Kako su Srbi ostavili veliki trag u istoriji Rusije
  12h 26m
  2
 • Zemljotres u BiH
  4h 17m
  0
 • Zašto je dobro piti vodu s đumbirom i limunom
  6h 8m
  0
 • Portal Katera vam donosi tekstove o nastanku i razvoju Srpskog Sarajeva
  9h 38m
  6
 • Na košarkaškoj utakmici skupljeno 3.420 KM za pomoć porodici Todorović sa Pala
  12h 16m
  0