На Романију мисле и људи из Америке

11.02.2020. 21:12
0
ИЗВОР: SportDC

Новој управи ФК Романије није требало много времена да овај клуб врати на стазе старе славе. Дуго година се није ни знало да ли фудбал живи у Палама. За мање од годину дана све се промијенило, а то се препознало и ''преко Баре''. 

На адресу паљанске Романије стигао је вриједан поклон из САД, од Будимира Соковића, који је Романији послао тренерке за сениоре, а за најмлађе лопте, маркере и мајице.

- Ми смо у овом кратком периоду доказали да смо озбиљна екипа и да наши резултати нису случајност. Није лако кренути од нуле у вођењу и организовању клуба.  Често сам као један од проблема наводио „униформисаност“ екипе ван терена. Сада смо и тај проблем ријешили. Наш земљак, господин Будимир Соковић који живи и ради у Америци је пратио наш рад и наше резултате у протеклих пар мјесеци. Као награду за наше позитивне потезе наградио нас је врхунском спортском опремом. Наш сениорски тим је добио 25 комплета тренерки, а наши најмлађи су добили 20 фудбалских лопти, мајице и маркере. Ово је највећа донација од како сам преузео клуб и у име управе и играча желим да се захвалим господину Соковићу на вриједном поклону, рекао нам је предсједник Романије, Александар Ласица.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пионири Славије сигурни против Романије Пионири Славије сигурни против Романије
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Романија довела још два искусна фудбалера Романија довела још два искусна фудбалера
Најчитаније
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    7h 41m
    0
  • Дејан Којић прогласио побједу у Палама
    21h 46m
    9
  • Маринко Божовић прогласио побједу у Источној Илиџи
    22h 41m
    5
  • Љубиша Ћосић прогласио побједу
    19h 50m
    5
  • Побједа Страхиње Башевића у Сокоцу
    21h 29m
    15