Na Romaniju misle i ljudi iz Amerike

11.02.2020. 21:12
0
IZVOR: SportDC

Novoj upravi FK Romanije nije trebalo mnogo vremena da ovaj klub vrati na staze stare slave. Dugo godina se nije ni znalo da li fudbal živi u Palama. Za manje od godinu dana sve se promijenilo, a to se prepoznalo i ''preko Bare''. 

Na adresu paljanske Romanije stigao je vrijedan poklon iz SAD, od Budimira Sokovića, koji je Romaniji poslao trenerke za seniore, a za najmlađe lopte, markere i majice.

- Mi smo u ovom kratkom periodu dokazali da smo ozbiljna ekipa i da naši rezultati nisu slučajnost. Nije lako krenuti od nule u vođenju i organizovanju kluba.  Često sam kao jedan od problema navodio „uniformisanost“ ekipe van terena. Sada smo i taj problem riješili. Naš zemljak, gospodin Budimir Soković koji živi i radi u Americi je pratio naš rad i naše rezultate u proteklih par mjeseci. Kao nagradu za naše pozitivne poteze nagradio nas je vrhunskom sportskom opremom. Naš seniorski tim je dobio 25 kompleta trenerki, a naši najmlađi su dobili 20 fudbalskih lopti, majice i markere. Ovo je najveća donacija od kako sam preuzeo klub i u ime uprave i igrača želim da se zahvalim gospodinu Sokoviću na vrijednom poklonu, rekao nam je predsjednik Romanije, Aleksandar Lasica.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Pioniri Slavije sigurni protiv Romanije Pioniri Slavije sigurni protiv Romanije
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Romanija dovela još dva iskusna fudbalera Romanija dovela još dva iskusna fudbalera
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    9h 58m
    0
  • Ljubiša Ćosić proglasio pobjedu
    22h 7m
    7
  • Pobjeda Strahinje Baševića u Sokocu
    23h 46m
    19
  • Ko su izborni pobjednici u Srpskoj?
    12h 46m
    0
  • Svijet nije vidio "luđeg" diktatora
    13h 10m
    4