Начелник општине Источна Илиџа обишао карантин локалне заједнице

20.04.2020. 20:47
0
ИЗВОР: istocnailidza.net

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић данас је обишао карантин локалне заједнице, смјештен у сали Друштвеног дома у Касиндолу, у који се упућују лица са граничних прелаза.

Кроз разговор са Недељком Лубуром, координатором карантина, начелник Божовић је информисан да све функционише у складу са правилима и упутствима, те да су сва лица која тренутно бораве у карантину задовољна условима и третманом.

Начелник Божовић је, поштујући све препоручене мјере заштите, искористио прилику да лицима која се тренутно налазе у карантину честита празник, упути ријечи подршке у овим тешким данима и подсјети да нису сами, иако су тренутно изоловани од остатка заједнице.

С обзиром да се у карантину тренутно налази шест особа, пет мушкараца и једна жена, КУД "Бошко Вујадин" је уступило своје просторије, како би се особе којима је одређен карантински смјештај раздвојиле према полној структури.

Коментари 0
Повезане вијести
Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО) Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал! Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    6h 21m
    6
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    6h 26m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    7h 18m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    19h 48m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    7h 32m
    0