Начелник општине Источна Илиџа честитао предстојеће празнике

31.12.2023. 10:07
0
ИЗВОР: katera.news

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић честитао је становницима ове општине, али и цијеле Републике Српске, божићне и новогодишње празнике и пожелио им много здравља и радости.

Божовић се захвалио и за подршку коју је имао током године на измаку, истичући да је била пуна изазова.

- Источна Илиџа је постала препознатљива по бројним привредним улагањима и са поносом могу рећи да у источном дијелу Републике Српске постајемо лидер по броју инвестиција. Тај тренд ће се наставити и сљедеће године. Наша социјална политика је једна од најбољих у Републици Српској, а субвенције за вртиће, набавка ауто-сједалице, стипендије, брига о вишечланим породицама само су дио подршке коју пружамо нашим становницима – подсјетио је он.

Божовић додаје и да је Општинска администрација свој рад обављала савјесно, одговорно и домаћински, те да ће 2024. година бити једна од најзначајнијих за општину Источна Илиџа.

- Радићемо предано на реализиацији великих пројеката и увјерен сам да уз снажан труд, вољу и рад можемо подстићи  још боље резулатет – поручио је он.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    43m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    19h 5m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    20h 20m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    16h 13m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    19h 19m
    1