Načelnik opštine Istočna Ilidža čestitao predstojeće praznike

31.12.2023. 10:07
0
IZVOR: katera.news

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović čestitao je stanovnicima ove opštine, ali i cijele Republike Srpske, božićne i novogodišnje praznike i poželio im mnogo zdravlja i radosti.

Božović se zahvalio i za podršku koju je imao tokom godine na izmaku, ističući da je bila puna izazova.

- Istočna Ilidža je postala prepoznatljiva po brojnim privrednim ulaganjima i sa ponosom mogu reći da u istočnom dijelu Republike Srpske postajemo lider po broju investicija. Taj trend će se nastaviti i sljedeće godine. Naša socijalna politika je jedna od najboljih u Republici Srpskoj, a subvencije za vrtiće, nabavka auto-sjedalice, stipendije, briga o višečlanim porodicama samo su dio podrške koju pružamo našim stanovnicima – podsjetio je on.

Božović dodaje i da je Opštinska administracija svoj rad obavljala savjesno, odgovorno i domaćinski, te da će 2024. godina biti jedna od najznačajnijih za opštinu Istočna Ilidža.

- Radićemo predano na realiziaciji velikih projekata i uvjeren sam da uz snažan trud, volju i rad možemo podstići  još bolje rezulatet – poručio je on.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    21h 28m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    20h 12m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    14h 57m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    11h 56m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    12h 2m
    0