Надзорни одбор Јахорине одрекао се накнада у корист Фонда солидарности

31.03.2020. 17:30
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Надзорни одбор Олимпијског центра “Јахорина” данас је одлучио да се сви његови чланови одричу накнаде за рад у том одбору, у корист Фонда солидарности Републике Српске основаног, ради санације посљедица изазваних новим вирусом корона.

- Надзорни одбор се одриче накнада за период од априла 2020. до децембра 2020. С обзиром да се предсједник НО одрекао своје накнаде за рад у НО у корист вишечлане породице из Источног Сарајева, исти је сагласан да у наведеном периоду износ од 500 КМ уплаћује лично у корист Фонда солидарности Републике Српске – наводи се у одлуци.

Предсједник Надзорног одбора “Јахорине” Недељко Елек каже за Српскаинфо да је Влада Републике Српске у ОЦ “Јахорина” уложила више од 100 милиона КМ.

– То је новац пореских обвезника и најмање што можемо урадити јесте да се одрекнемо накнада и на тај начин вратимо новац пореским обвезницима како би се помогло људима који ће, нажалост, остати без посла. Позивам све колеге у управним и надзорним одборима јавних предузећа да учине исто – изјавио је Елек.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    6h 27m
    6
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    19h 37m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    20h 9m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    18h 28m
    0
  • Младић избоден ножем у парку!
    22h 31m
    0