Најбоља комуникација уз Samsung телефоне из м:тел понуде

12.12.2022. 14:03
0
ИЗВОР: katera.news

Ухватите најљепше боје касне јесени уз Samsung Galaxy A серију телефона. Уживајте уз сјајни Samsung Galaxy А33 или најпожељнији Samsung Galaxy А53.

Samsung Galaxy A33 је одличан уређај који пружа снажне перформансе, елегантан дизајн и изузетне могућности. Овај телефон је савршен за било кога ко жели висококвалитетни паметни телефон по приступачној цијени.

Једна од његових адута је Super AMOLEDекран од 6,5 инча који пружа одличан контраст и живе боје. Са брзином освјежавања од 90 Hz, на екрану Galaxy A33 телефона све тече глатко попут свиле.

Квалитетна четверострука камера хвата сваки детаљ, главна камеру од 48 МП забиљежиће оштрије и јасније слике а остале камере ће захватити већи угао, прилагодити фокус или приближити детаље.

Samsung Galaxy A53 је дизајниран да буде другачији од других. Када тражите паметни телефон с задивљујућим могућностима овај уређај је прави избор за вас. На широком FHD+ Super AMOLED екрану од 6,5 инча уживајте у биоскопском приказу свијета и обрадујте очи живим детаљима.

Феноменалан екран има потпуну глаткоћу у раду јер је брзина освјежавања још већа, чак 120 Hz. Тек на екрану овог телефона увјерићете се у невјероватан доживљај гледања садржаја уз још више детаља и живописнијег контраста.

Четверострука камера Galaxy A53 телефона подиже фотографисање на виши ниво. Забиљежите врхунске слике са главном камером од 64 МП, ултра угаоном од 12 МП, дубинском и макро камером од 5 МП а моћна вјештачка интелигенција ће их додатно унаприједити. Са моћном предњом камером од 32 МП имаћете сјајне селфи фотографије као никада прије.

И Galaxy A33 и Galaxy A53 имају фантастичну батерију од 5000 mAh која ће вам трајати и два дана. Телефони долазе са 6 ГБ РАМ-а и 128 ГБ интерне меморије а када је у питању њихова снага, оба уређаја имају 5 нм процесор који је посебно дизајниран за обављање вишеструких задатака и у тешким условима.

Који год од ова два телефона изаберете, нећете погријешити. Потражите их у м:тел понуди а више информација сазнајте позивом на 0800 50000 или посјетите mtel.ba.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    17h 56m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    1h 30m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    20h 39m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    15h 31m
    6
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    1h 49m
    0