Највјероватнији датум избора у Србији 19. или 26. април

17.12.2019. 11:04
0
ИЗВОР: Srna

Главни одбор Српске напредне странке /СНС/ изјасниће се на сједници 29. децембра о термину одржавања сљедећих парламентарних избора, а као највјероватнији датуми помињу се 19. или 26. април, пише београдски дневник “Блиц”.

Позивајући се на неименовани извор из врха СНС-а, лист наводи да ће владајућа странка 29. децембра одржати сједницу Главног одбора, када ће се чланови изјаснити о датуму парламентарних избора, а биће представљена и нова лица међу напредњацима.

Исти извор рекао је да ће сједница Главног одбора странке бити прилика да се анализирају резултати, али и да се говори о плановима.

Он је нагласио да је, како сада ствари стоје, највјероватније да избори буду одржани 19. или 26. априла.

На сједници би требало да буде представљено двадесетак нових људи.

Саговорник “Блица” појаснио је да је ријеч о младим члановима странке који су до сада пролазили обуку и који су својим залагањем заслужили да преузму већу одговорност.

-Сви они биће на листама или за републички парламент или за локалне скупштине. То ће бити начин да им странка покаже да вреднује њихов рад- рекао је члан руководства СНС-а.

Коментари 0
Повезане вијести
Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу! Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу!
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Најчитаније
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    13h 16m
    0
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    23h 20m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    20h 47m
    0
  • Нађа Рудакијевић, ученица ОШ „Петар Петровић Његош“, награђена на ликовном конкурсу Црвеног крста
    20h 5m
    0
  • Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве
    18h 25m
    0