Након туче у Палама ухапшена четири лица

05.06.2020. 11:48
2
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Пале, 4.6.2020. године лишили су слободе лица иницијала М.О., С.С., Ђ.Ц. и С.С. сви  из Пала, због основа сумње да су починили кривична дјела „Насилничко понашање“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Лица се сумњиче да су дана 4.6.2020. године око 1.15 часова учествовала у физичком сукобу у угоститељском објекту у улици Трифка Грабежа у Палама, нанијевши тјелесне повреде лицима С.К. и Ђ.Ј. и оштетивши путнички аутомобил марке „волксваген“, типголф2“, власништво С.К.

Након извршеног увиђаја, те претреса на шест локација по наредби надлежног суда, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршена је криминалистичка обрада наведених, као и лица Н.Г. из Пала које се такође, сумњичи за поменута кривична дјела.

У току је документовање предмета, након чега слиједи подношење извјештаја против осумњучених лица за почињенина кривична дјела.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Boro 06.06.2020. 06:34
    Kakav entitet takva i nepismena policija
  • Generic placeholder image
    Simo 05.06.2020. 17:50
    Šta radi policija? Isti ljudi uvijek prave probleme po Palama i ništa a policija gleda ko nosi masku a ko ne i jesi li se svezao,e to jedino policija na Palama radi.
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    8h 49m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    23h 3m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    21h 10m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 58m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    2h 40m
    0