Наредне суботе Осми фестивал пива

09.02.2020. 14:42
0
ИЗВОР: Срна

Удружење за промоцију занатског пиварства "Киштра" из Источног Сарајева организоваће 15. фебруара у овом граду Осми "Киштра парти" на којем ће учествовати четири занатске пиваре из БиХ, рекао је Срни предсједник Удружења Ведран Куртеш.

Куртеш је навео да је циљ фестивала промоција пиварства у најширем смислу, дружење и размјена искустава са другим пиварима, али и упознавање јавности о различитим стиловима занатског пива.

- На фестивалу ће се, осим кућних пивара који су чланови Удружења, представити произвођачи занатског пива - "Рафт бревери" из Фоче, "Бирократа" са Пала, као и новооснована занатска пивара "84 олимпикс бревери" из Источног Сарајева - истакао је Куртеш.

Осим дегустације занатских пива посјетиоци ће имати прилику да цјелокупни доживљај употпуне са стандардном роштиљском понудом квалитетне хране-кобасицама и хамбургерима.

На фестивалу ће учествовати и домаћи произвођач зачина и љуте хране "Љутко" из Тузле.

Зимски фестивал занатског пива заказан је за 18.00 часова у просторијама бившег Дома културе Лукавица у Источном Новом Сарајеву.

У вечерњем дијелу фестивала посјетиоце ће забављати два локална бенда "Вертиго" и "Можда ипак не", те ди-џеј Аја.

Коментари 0
Повезане вијести
Паљанин „помео“ бањалучке ћевапе Паљанин „помео“ бањалучке ћевапе
Ђаковић: "Акордеон арт плус" - један од најзначајнијих музичких фестивала у Српској Ђаковић: "Акордеон арт плус" - један од најзначајнијих музичких фестивала у Српској
Међународни фестивал гитаре у Источном Сарајеву од 27. до 30. октобра Међународни фестивал гитаре у Источном Сарајеву од 27. до 30. октобра
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 48m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 21m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 55m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    53m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 1m
    0