Наредних дана промјенљиво, уз слабу кишу и облачност

10.04.2023. 13:49
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској ће наредних дана бити промјенљиво вријеме уз слабу кишу и облачност, а у сриједу ће током дана бити сунчано и топло, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутро ће бити хладније и претежно ведро, а на истоку облачније. Око ријека и по котлинама понегдје ће бити магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће топлије уз сунчане периоде и постепено наоблачење са запада, а увече и током ноћи на сриједу облачно уз слабу кишу понегдје на сјеверу.

Дуваће слаб до умјерен сјеверозападни и западни вјетар.

Јутарња температура ваздуха биће од нуле до шест, у вишим предјелима од минус три степена, а дневна од 14 на истоку до 20 на западу, у вишим пределима од пет степени Целзијусових.

У сриједу, 12. априла, рано ујутру биће облачно и само понегдје на сјеверу и истоку уз слабу кишу.

Током дана биће сунчано и топло, уз промјенљиву облачност.

Јутарња температура ваздуха биће од три до осам, у вишим предјелима до нуле, а дневна од 13 до 19, у вишим пределима од седам степени Целзијусових.

У четвртак, 13. априла, биће још топлије уз сунчане периоде и постепено наоблачење.

Почеће да дува умјерен до јак ветар јужних смјерова, А у Херцеговини и на западу понегде ће бити уз олујне ударе. Поподне на западу очекују се киша и пљускови са грмљавином који ће се увече и у ноћи ширити ка осталим предјелима.

Јутарња температура ваздуха од два до девет, у вишим предјелима на истоку од нула, а дневна од 16 до 24, у вишим предјелима од 11 степени Целзијусових.

У петак, 14. априла биће облачно и хладније са кишом. На западу очекује се знатно хладније вријеме, а на истоку мало топлије. На југу ће и даље бити вјетровито уз јак југо.

У другом дијелу дана падавине ће слабити и престати прво на западу и сјеверу, а затим и на истоку.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 13, у вишим предјелима од три, а дневна од осам на западу до 15 на истоку, у вишим предјелима од пет, док ће увече бити све хладније.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра умјерено до претежно облачно Сутра умјерено до претежно облачно
Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима
Сутра промјенљиво облачно уз сунчане периоде Сутра промјенљиво облачно уз сунчане периоде
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    22h 5m
    0
  • Крађа у Палама
    20h 23m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 50m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 38m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 59m
    0