Народна скупштина РС у сриједу разматра укидање ванредног стања

15.05.2020. 12:24
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Колегијум Народне скупштине Републике Српске одлучио је данас на телефонској сједници да ће 13. посебна сједница Народне скупштине почети у сриједу, 20. маја 2020, саопштено је данас из НС РС.

Како се додаје у саопштењу сједница ће бити одржана у 10 часова у Конференцијској сали Владе Републике Српске, која задовољава епидемиолошке услове проузроковане вирусом корона. 

- На предложеном дневном реду 13. посебне сједнице су: Приједлог одлуке о укидању ванредног стања за територију Републике Српске, Потврђивање аката које је донио предсједник Републике за вријеме ванредног стања, Приједлог ребаланса Буџета Републике Српске за 2020. годину – по хитном поступку, Приједлог закона о измјенама Закона о извршењу Буџета Републике Српске за 2020. годину – по хитном поступку, Приједлог одлуке о измјени Одлуке о дугорочном задуживању Републике Српске за 2020. годину и Приједлог одлуке о прихватању задужења Републике Српске према Свјетској банци – Међународној банци за обнову и развој за додатно финансирање пројеката регистрације некретнина (9048-ВА)", појашњено је у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Поново блокирано одржавање сједнице о НАТО агресији на СРЈ Поново блокирано одржавање сједнице о НАТО агресији на СРЈ
Клуб одброника СДС-а упутио иницијативу да једна од улица носи назив по Николи Гардовићу Клуб одброника СДС-а упутио иницијативу да једна од улица носи назив по Николи Гардовићу
Савјет безбједности УН одбио да расправља о НАТО агресији на Југославију Савјет безбједности УН одбио да расправља о НАТО агресији на Југославију
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    8h 16m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 0m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    23h 13m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    19h 27m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    21h 46m
    0