Narodna skupština RS u srijedu razmatra ukidanje vanrednog stanja

15.05.2020. 12:24
0
IZVOR: nezavisne.com

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas na telefonskoj sjednici da će 13. posebna sjednica Narodne skupštine početi u srijedu, 20. maja 2020, saopšteno je danas iz NS RS.

Kako se dodaje u saopštenju sjednica će biti održana u 10 časova u Konferencijskoj sali Vlade Republike Srpske, koja zadovoljava epidemiološke uslove prouzrokovane virusom korona. 

- Na predloženom dnevnom redu 13. posebne sjednice su: Prijedlog odluke o ukidanju vanrednog stanja za teritoriju Republike Srpske, Potvrđivanje akata koje je donio predsjednik Republike za vrijeme vanrednog stanja, Prijedlog rebalansa Budžeta Republike Srpske za 2020. godinu – po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju Budžeta Republike Srpske za 2020. godinu – po hitnom postupku, Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za 2020. godinu i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci – Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj za dodatno finansiranje projekata registracije nekretnina (9048-VA)", pojašnjeno je u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH
Ponovo blokirano održavanje sjednice o NATO agresiji na SRJ Ponovo blokirano održavanje sjednice o NATO agresiji na SRJ
Klub odbronika SDS-a uputio inicijativu da jedna od ulica nosi naziv po Nikoli Gardoviću Klub odbronika SDS-a uputio inicijativu da jedna od ulica nosi naziv po Nikoli Gardoviću
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    16h 44m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    21h 17m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    18h 51m
    2
  • Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
    20h 19m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    19h 57m
    0