Народни дочек Љубише Петровића у Бањалуци

02.06.2023. 12:24
1
ИЗВОР: katera.news

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић 24. маја је кренуо у "марш" према Бањалуци, што је и обећао након неуспјелог покушаја његове смјене.

Петровићев народни проглас грађанима Републике Српске преносимо у цјелости.

- Прије 10 дана сам из моје Бијељине заједно са својим сарадницима кренуо сам у марш части за оздрављење Републике Српске према Бањалуци. Након 10 дана и пређених више од 220 километара у суботу, 3. јуна завршавамо своју мисију доласком у Бањалуку.

Током протеклих 10 дана на улицама и трговима на путу нашег марша части за оздрављење Републике Српске сусретали су нас многи грађани говорећи нам о својим проблемима и бригама. Искуства и животне приче људи које сам упознао на маршу части, учинили су да спознам да је наша часна шетња била са мисијом и наши захтјеву су управо вапај народа Републике Српске да жели да живи у праведнијој и бољој Републици Српској.

У Бањалуку стижем са захтјевима који су захјеви не само грађана Бијељини већ потреба свих грађана Српске. Народ Бијељине и Републике Српске тражи:

- Равноправно и континуирано улагање у сваку општину и град у Републици Српској,

- Смјену корумпираних директора и распуштање Скупштине града Бијељина,

- Републику Српску без криминала и корупције,

- Републику Српску здраве омладине и сигурне будућности,

- Републику Српску правих вриједности,

- Републику Српску за СВЕ.

Своје захтјеве ћу обнародовати у суботу, 3. јуна 2023. године на Тргу Крајина у Бањалуци а захтјеве према властима Републике Српске  предаћу у понедјељак у Влади Републике Српске.

Стога, позивам Вас да ми се придружите на Тргу Крајине, сутра од 18 часова када моји сарадници и ја стижемо у Бањалуку. Будите дио нашег часног марша за оздрављење Републике Српске. Нека живи Бијељина, нека живи Република Српска.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Romanija 02.06.2023. 13:01
  Moj Ljubisa sve nam je dzaba. Podijeljena opozicija. Neko za Tebe, neko za Jelenu, neko za Vukana…..
  Ti si taj od koga očekujemo pomirenje opozicije, isključenje svih Dodikovih ljudi koji se nalaze u SDS, razgovor sa Vukanom. Onda se možemo nadati pobjedi. Ovako mrka kapa sto reko bas narod.
Повезане вијести
Градоначелник Петровић проглашава ванредну ситуацију у Бијељини Градоначелник Петровић проглашава ванредну ситуацију у Бијељини
Петровић: Ако се не распусти Скупштина Бијељине, долазим да кампујем пред Владу Петровић: Ако се не распусти Скупштина Бијељине, долазим да кампујем пред Владу
Љубиша Петровић стигао на бањалучки Трг Крајине (ФОТО/ВИДЕО) Љубиша Петровић стигао на бањалучки Трг Крајине (ФОТО/ВИДЕО)
Најчитаније
 • Уједињена Српска ће имати свог кандидата за начелника општине Источна Илиџа
  14h 57m
  0
 • Преминуо Никола, отац херој
  17h 15m
  0
 • Јак земљотрес погодио БиХ
  9h 38m
  0
 • Завршен програм цјеложивотног учења на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву (ФОТО)
  17h 26m
  0
 • „Дани тикве“ сљедећи викенд у Источном Сарајеву
  15h 42m
  1