Наш град богатији за дјечака и двије дјевојчицe

08.11.2022. 08:28
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођени су дјечак и  двије дјевојчица.

Љекарску интервенцију затражило је 65 пацијената.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Пале,

Због радова на трафо станици УНИПАК-Пољице у времену 9.00 до 11.00 часова без напајања остају потрошачи у насељу Пољице.

Калиновик,

Због радова на 10 кВ воду Улог у времену 8.00 до 16.00 часова ,без напајања остају потрошачи у насељима Улог,Села,Језеро и Обрња.

Вишеград,

Због радова на 35 кВ воду Хан Брдо у времену 8.00 до 14.00,без напајања остају потрошачи у насељима Горња Лијеска,Хан Брдо,Кочарин,и Црни Врх.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа рођени су дјечак и двије дјевојчице.

Љекарску интервенцију затражило је 35 пацијената, те четири кућне посјете.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 11 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

У Републици Српској и ФБиХ мјестимично су влажни коловози, а магла смањује видљивост у котлинама и дуж ријека, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

На дионицама у усјецима и поред камених косина учестали су одрони земље или камења на коловоз, па је додатна опрезност потребна на правцима Кнежево-Турбе, Бањалука-Црна Ријека, Рогатица-Устипрача-Вишеград и Добро Поље-Брод на Дрини.

Због реконструкције раскрснице на укрштању Улице цара Лазара и дионице магистралног пута Соколац-Подроманија измијењен је режим саобраћаја.

Режим саобраћања измијењен је и у тунелу "Чељиговићи" на дионици магистралног пута ентитетска граница /Лапишница/-Љубогошта, као и у тунелу "Стамболчић" на магистралном правцу Пале-Подграб због фарбања тунела и инсталацији опреме, те на дионици магистралног правца Стари Мајдан-Бањалука /Рударска/ и на правцу Језеро-Шипово

Једном коловозном траком због активираног клизишта саобраћај се одвија на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи /на самој линији разграничења/, те на регионалним правцима Укрина-Горња Вијака.

На граничним прелазима у БиХ задржавања нису дужа од 30 минута.

У Републици Српској и ФБиХ данас ће бити сунчано вријеме уз пролазну облачност и температуру до 19 степени Целзијусових.

Дневна температура ваздуха биће од 10 до 16, на југу и сјеверу до 19, а у вишим предјелима од седам степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб јужни или промјенљив вјетар.

У већини крајева јутрос је претежно ведро и хладно са маглом и ниском облачношћу, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Гацко нула, Невесиње и Мостар два, Бањалука, Приједор, Чемерно, Бјелашница, Дрвар и Неум три, Билећа, Градачац, Иван Седло, Ливно, Зеница и Тузла четири, Мркоњић Град и Соколац пет, Бијељина, Добој и Сарајево седам, Зворник осам, Требиње девет, те Вишеград 10 степни Целзијусових. 

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно сунчано и топлије Сутра претежно сунчано и топлије
Наш град богатији за три дјечака Наш град богатији за три дјечака
Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    11h 23m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    12h 7m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    16h 12m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    16h 16m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    1h 43m
    0