Наш град богатији за два становника

11.11.2022. 08:04
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођен је један дјечак и једна дјевојчица.

Љекарску интервенцију затражила су 44 пацијента.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Пале,

Због радова на 10 kV воду Врхпрача доћи ће до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 17.00 часова потрошачима у насељима Николићи, Каменица, Дворишта Врхпрача и Саице.

Фоча,

Због радова у ТС 10/0,4 kV Душаново 2 доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 17.00 часова потрошачима у дијелу насеља Душаново изнад средњошколског центра и улицама Бранка Ћопића и Милана Хаџивуковића.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа рођен је један дјечак.

Љекарску интервенцију затражило је пет пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражио је 21 пацијент.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

 У Републици Српској и ФБиХ саобраћај се одвија по мјестимично мокрим или влажним коловозима, магла смањује видљивост у котлинама и дуж ријека, а на граничним прелазима нема дужих задржавања, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Измијењен је режим саобраћаја и на дијелу магистралног пута Бањалука два-Српске Топлице /Омладинска улица/ због изградње тротоара, те на дионици Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/ због реконструкције магистралног пута.

Због реконструкције раскрснице на укрштању Улице цара Лазара и дионице магистралног пута Соколац-Подроманија измијењен је режим саобраћаја.

Режим саобраћања измијењен је и у тунелу "Чељиговићи" на дионици магистралног пута ентитетска граница /Лапишница/-Љубогошта, као и у тунелу "Стамболчић" на магистралном правцу Пале-Подграб због фарбања тунела и инсталацији опреме, те на дионици магистралног правца Стари Мајдан-Бањалука /Рударска/ и на правцу Језеро-Шипово.

Једном коловозном траком због активираног клизишта саобраћај се одвија на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи /на самој линији разграничења/, те на регионалним правцима Укрина-Горња Вијака.

У Републици Српској и ФБиХ данас ће бити промјенљиво до претежно облачно вријеме, уз сунчане периоде и мало нижу температуру у односу на претходне дане.

У току ноћи на истоку понегдје ће падати слаба киша, а на планинама региона могућа је и појава слабе сусњежице, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, а на планинама повремено јак сјеверни. Дневна температура ваздуха биће од девет до 15, на југу до 19, а у вишим предјелима од седам степени Целзијусових.

Јутрос је у већини крајева умјерено до претежно облачно вријеме, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура јутрос у 8.00 часова: Бјелашница минус један степен Целзијусов, Дрвар и Хан Пијесак пет, Тузла шест, Соколац и Бијељина седам, Бањалука и Сарајево осам, Добој, Сребреница, Билећа и Зеница девет, Неум 14 и Мостар 16 степени Целзијсуових.

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 19 беба Српска богатија за 19 беба
За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    18h 21m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    16h 23m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    15h 21m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    15h 16m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    14h 24m
    1