Наш град богатији за једног дјечака

14.11.2022. 08:26
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођен је један дјечак. 

Љекарску интервенцију затражилo je 20 пацијената.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Пале,

Због радова на воду Сумбуловац у времену од 9.00 до 12.00 часова без напајања ће остати потрошачи у насељима Сумбуловац,Јеловци,Раковац и Подраковац,као и на воду КОМПЕС у времену од 9.00 до 14.00 часова без напајања ће остати Горњи и Доњи Прибањ и Панорама.

Соколац,

Због радова на воду Каљина у времену од 8.30 до 14.30,без напајања ће остати потрошачи у насељима Цврчићи,Гире,Поретак,Имамовићи,Баре,Калаузовићи.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа није било рођене дјеце.

Љекарску интервенцију затражило је 50 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 15 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа имале су двије интервенције.

Пале,

Интервенција на гашењу запаљеног аутомобила, голф 4 у Улици Николе Тесле,интревенисала су три ватогсца са једним возилом. Пожар је угашен, а на возилу је причињена велика материјална штета. Узрок пожара је тренутно непознат.

Град Источно Сарајево,

Интревенција на гашењу запаљеног смећа у контенјеру у Улици Драже Михаиловића. Пожар је угашен.

На путевима у Посавини и Подрињу, као и на планинама, јутарња магла смањује видљивост, док се у осталим крајевима вози без посебних ограничења, саопштено је из Ауто-мото савеза РепубликеСрпске.

Режим саобраћаја измијењен је на магистралном путу Градишка-Нова Топола-Клашнице, Соколац-Подроманија, Бањалука-Српске Топлице, Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/, Челинац-Котор Варош, Теслић-Подјезера, Приједор-Стара Ријека, Приједор-Козарац, у тунелима Чељиговићи на магистралном путу Лапишница-Љубогошта и у тунелу Стамболчић на путу Пале-Подграб, на магистралном путу код Добоја гдје је у току градња ауто-пута.

Измјене у саобраћају су и на путевима Стари Угљевик-Главичице, у рејону Старог Угљевика, Србац-Горња Вијака--Разбој, Разбој-Тедин Хан и Тедин Хан-Теслић, Фоча-Горажде у Филиповићима, Језеро-Шипово, Укрина-Горња Вијака и Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље, као и на правцу Лакташи-Србац.

У ФБиХ се ради на дионици магистралног пута Житомислићи-Почитељ, Сарајево-Вогошћа, Добој-Маглај, на дионици ауто-пута Зеница сјевер-Зеница југ, на магистралном путу Бихаћ-Босански Петровац и на путу Јајце-Доњи Вакуф у тунелу Скела.

У Републици Српској и ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво до претежно облачно вријеме, на западну хладније и кишовито, а на истоку суво и топлије.
Током дана киша ће постепено јачати на југу и западу и ширити се ка централним предјелима, а слабије падавине увече се очекују и на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеролошког завода.

Максимална дневна температура ваздуха од седам на западу до 17 на југу и истоку, у вишим предјелима на западу од пет степени Целзијусових.

Дуваће слаб сјеверни или промјенљив вјетар, у Херцеговини слаб до умјерен јужни.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава умјерено до претежно облачно вријеме. Слаба киша забиљежена је на југозападу Босне.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Дринић један, Бјелашница, Вишеград и Соколац два, Мркоњић Град, Рудо и Сребреница три, Бијељина, Зеница, Хан Пијесак, Кнежево, Рибник и Србац 4, Добој, Сарајево, Тузла, Нови Град, Фоча, Шипово и Калиновик пет, Бањалука, Приједор и Чемерно шест, Гацко и Невесиње осам, Билећа 11, Мостар 12, Требиње и Неум 14 степени Целзијусових. 

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 19 беба Српска богатија за 19 беба
За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    19h 37m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    17h 39m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    16h 32m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    16h 37m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    15h 40m
    1