Наш град је добио три нова становника

01.11.2019. 08:21
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа рођене су двије дјевојчице и један дјечак. Љекарску интервенцију затражила су 43 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Из КП "Водовод и канализација" А.Д.Источно Сарајево обавештавају кориснике да је отежано водоснабдијевање у насељима Горњи Которац и Крупац, те у улицама Цара Лазара и Цара Душана, те моле потрошаче за стрпљење и разумијевање.

Данас ће, због планираних радова у ТС 110/10/35 kV Пале, организованих од стране предузећа ”Електропренос БиХ”, у времену од 7:00 до 19:00 часова, без напајања електричном енергијом остати ТС 35/10 kV Подграб, ТС 35/10 kV Јахорина, као и ДВ 10 kV Требевић.

Због наведених радова у јутарњим и вечерњим часовима у кратком временском периоду без напајања ће остати ТС 10/0.4 kV Сумбуловац и ТС 10/0.4 kV Браја.

Саобраћај се јутрос на већини путева у РС одвија редовно, а вози се по мјестимично влажним коловозима.

У котлинама, дуж ријечних токова и у вишим предјелима скрећемо пажњу на мјестимично смањену видљивост због магле. Возачима савјетујемо да буду опрезни при вожњи, посебно на дионицама у усјецима и поред камених косина, гдје постоји могућност одрона камења и земље на коловоз.

Застоја и посебних ограничења нема, осим на дионицама на којима је због санационих радова измијењен режим вожње и регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом, чије је поштовање обавезно.

Због изградње мале-хидроелектране Крупац на ријеци Жељезници једном траком наизмјенично саобраћа се на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново. 

У Републици Српској и Федерацији облачно прије подне. У другој половини дана постепено смањење облачности.

Прије подне облачно на сјеверу Херцеговине. У вечерњим сатима ново наоблачење са југа. Вјетар слаб до умјерене јачине источног и сјевероисточног смјера. Крајем дана вјетар мијења смјер на југо. Највиша дневна температура углавном између 8 и 13, на југу земље од 15 до 19 степени Целзијусових.

У Источном Сарајеву прије подне облачно. У другој половини дана смањење облачности. Највиша дневна температура око 11 степени.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас киша у већини крајева Данас киша у већини крајева
Наш град јутрос богатији за три становника Наш град јутрос богатији за три становника
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 41m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 59m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 26m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 14m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 35m
    0