Naš grad je dobio tri nova stanovnika

01.11.2019. 08:21
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i jedan dječak. Ljekarsku intervenciju zatražila su 43 pacijenta.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo u protekla 24 časa nije imala intervencija.

Iz KP "Vodovod i kanalizacija" A.D.Istočno Sarajevo obaveštavaju korisnike da je otežano vodosnabdijevanje u naseljima Gornji Kotorac i Krupac, te u ulicama Cara Lazara i Cara Dušana, te mole potrošače za strpljenje i razumijevanje.

Danas će, zbog planiranih radova u TS 110/10/35 kV Pale, organizovanih od strane preduzeća ”Elektroprenos BiH”, u vremenu od 7:00 do 19:00 časova, bez napajanja električnom energijom ostati TS 35/10 kV Podgrab, TS 35/10 kV Jahorina, kao i DV 10 kV Trebević.

Zbog navedenih radova u jutarnjim i večernjim časovima u kratkom vremenskom periodu bez napajanja će ostati TS 10/0.4 kV Sumbulovac i TS 10/0.4 kV Braja.

Saobraćaj se jutros na većini puteva u RS odvija redovno, a vozi se po mjestimično vlažnim kolovozima.

U kotlinama, duž riječnih tokova i u višim predjelima skrećemo pažnju na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle. Vozačima savjetujemo da budu oprezni pri vožnji, posebno na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina, gdje postoji mogućnost odrona kamenja i zemlje na kolovoz.

Zastoja i posebnih ograničenja nema, osim na dionicama na kojima je zbog sanacionih radova izmijenjen režim vožnje i regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, čije je poštovanje obavezno.

Zbog izgradnje male-hidroelektrane Krupac na rijeci Željeznici jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionici magistralnog puta Krupac-Bogatići, na području opština Istočna Ilidža i Trnovo. 

U Republici Srpskoj i Federaciji oblačno prije podne. U drugoj polovini dana postepeno smanjenje oblačnosti.

Prije podne oblačno na sjeveru Hercegovine. U večernjim satima novo naoblačenje sa juga. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 13, na jugu zemlje od 15 do 19 stepeni Celzijusovih.

U Istočnom Sarajevu prije podne oblačno. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti. Najviša dnevna temperatura oko 11 stepeni.

Komentari 0
Povezane vijesti
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Sutra pretežno oblačno sa slabim pljuskovima Sutra pretežno oblačno sa slabim pljuskovima
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    12h 10m
    4
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    21h 2m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    14h 53m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    18h 38m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    9h 45m
    4