Naš grad je dobio tri nova stanovnika

01.11.2019. 08:21
0

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i jedan dječak. Ljekarsku intervenciju zatražila su 43 pacijenta.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo u protekla 24 časa nije imala intervencija.

Iz KP "Vodovod i kanalizacija" A.D.Istočno Sarajevo obaveštavaju korisnike da je otežano vodosnabdijevanje u naseljima Gornji Kotorac i Krupac, te u ulicama Cara Lazara i Cara Dušana, te mole potrošače za strpljenje i razumijevanje.

Danas će, zbog planiranih radova u TS 110/10/35 kV Pale, organizovanih od strane preduzeća ”Elektroprenos BiH”, u vremenu od 7:00 do 19:00 časova, bez napajanja električnom energijom ostati TS 35/10 kV Podgrab, TS 35/10 kV Jahorina, kao i DV 10 kV Trebević.

Zbog navedenih radova u jutarnjim i večernjim časovima u kratkom vremenskom periodu bez napajanja će ostati TS 10/0.4 kV Sumbulovac i TS 10/0.4 kV Braja.

Saobraćaj se jutros na većini puteva u RS odvija redovno, a vozi se po mjestimično vlažnim kolovozima.

U kotlinama, duž riječnih tokova i u višim predjelima skrećemo pažnju na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle. Vozačima savjetujemo da budu oprezni pri vožnji, posebno na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina, gdje postoji mogućnost odrona kamenja i zemlje na kolovoz.

Zastoja i posebnih ograničenja nema, osim na dionicama na kojima je zbog sanacionih radova izmijenjen režim vožnje i regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, čije je poštovanje obavezno.

Zbog izgradnje male-hidroelektrane Krupac na rijeci Željeznici jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionici magistralnog puta Krupac-Bogatići, na području opština Istočna Ilidža i Trnovo. 

U Republici Srpskoj i Federaciji oblačno prije podne. U drugoj polovini dana postepeno smanjenje oblačnosti.

Prije podne oblačno na sjeveru Hercegovine. U večernjim satima novo naoblačenje sa juga. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 13, na jugu zemlje od 15 do 19 stepeni Celzijusovih.

U Istočnom Sarajevu prije podne oblačno. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti. Najviša dnevna temperatura oko 11 stepeni.

Komentari 0
Povezane vijesti
Grad bogatiji za jednog dječaka
Grad Istočno Sarajevo finansira troškove specijalizacije i supspecijalizacije za tri ljekara
U Istočnom Sarajevu 9 novozaraženih od virusa korona
Najčitanije
 • Sarajevo: Preminula porodilja zaražena virusom korona
  09.08.2020
  0
 • Rogatica: Uhapšeno lice koje je pucalo na benzinskoj pumpi
  10.08.2020
  0
 • Grčka: Plava grobnica postala kupalište
  09.08.2020
  0
 • Od sutra pojačana kontrola saobraćaja
  13h 24m
  0
 • Foča: Iz Drine izvučeno tijelo muškarca
  09.08.2020
  0