Настава у Средњој школи "28. јуни" иде нормално у другој смјени - дојава о бомби лажна

01.06.2022. 09:34
0
ИЗВОР: katera.news

У Средњој школи "28. јуни" у Источном Сарајеву обављен је противдиверзиони преглед због дојаве о подметнутој бомби у овој школској установи због чега је настава привремено обустављена, потврдио директор ове образовне установе Борис Брајовић.

- Чим сам видио мејл пријетећег садржаја, обавијестио сам полицију и поступили смо по њиховом наређењу – изјавио је Брајовић за katera.news.

У овој школи настава није почела у 8.00 и полиција није дозволила улаз у школу ни ученицима, ни особљу, док се не изврши преглед.

- Након прегледа, утврђено је да је дојава била лажна. Настава ће ићи редовно за другу смјену, а ученици прве смјене су враћени кућама, због тога сто је нама највећи приоритет безбједност ученика – поручили су из ове школе.

- О свему је обавјештено и Министарство просвјете и културе Републике Српске – рекао је Брајовић.

У великом броју основих и средњих школа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево упућен је мејл да је постављена бомба због чега су у току противдиверзиони прегледи.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Повјерење, брижност и љубав за добробит дјетета – порука послата са предавања у СШ „28. јуни“ (ФОТО) Повјерење, брижност и љубав за добробит дјетета – порука послата са предавања у СШ „28. ју...
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    6h 25m
    6
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    19h 35m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    20h 7m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    18h 26m
    0
  • Младић избоден ножем у парку!
    22h 29m
    0