Наставља се потрага за несталим дјечаком у Херцег Новом

20.01.2023. 08:35
0
ИЗВОР: srna.rs

Трагање за тринаестогодишњаком којег је у уторак, 17. јануара, у вечерњим часовима на шеталишту Пет Даница у Херцег Новом талас повукао у море, биће данас настављено.

Несталог дјечака јуче је тражило девет пловила Управе поморске сигурности и управљања лукама, Управе полиције, Морнарице Војске Црне Горе, Лучке капетаније Котор, као и приватних фирми које имају уговор са Управом поморске сигурности за асистирање приликом интервенција у ванредним догађајима на мору.

Из ваздуха је акваторијум Топаљског залива претраживао хеликоптер Ваздухопловства Војске Црне Горе, а рониоци Ронилачког центра за подводно деминирање и обуку ронилаца у два наврата су претражили подморје у непосредној близини локације гдје је дјечака са копна одвукао талас.

Током јучерашњег дана у вечерњим часовима један од хеликоптера Европске агенције за заштиту граница /Фронтекс/ летио је над херцегновском обалом.

Тринаестогодишњи Н.В. из Херцег Новог нестао је у уторак, 17. јануара, око 22.00 часа са шеталишта Пет Даница у Херцег Новом.

Коментари 0
Повезане вијести
Петогодишњак освојио највиши врх у Африци (ВИДЕО) Петогодишњак освојио највиши врх у Африци (ВИДЕО)
Спасен Предраг који је нестао код Власенице док се враћао из села у град Спасен Предраг који је нестао код Власенице док се враћао из села у град
Ово су најновије информације у вези са несталом подморницом Ово су најновије информације у вези са несталом подморницом
Најчитаније
 • Сјећање: Шест година без Милана Микана Кнежевића
  13h 10m
  0
 • ПУ Источно Сарајево: Мотоциклиста задобио повреде опасне по живот
  14h 38m
  0
 • Саборна црква у Сарајеву прославља крсну славу
  12h 50m
  0
 • У саобраћајној незгоди повријеђено седам лица
  9h 56m
  0
 • Изазовна и неистражена пећина код Сокоца (ФОТО)
  15h 39m
  0