Наставља се потрага за несталим дјечаком у Херцег Новом

20.01.2023. 08:35
0
ИЗВОР: srna.rs

Трагање за тринаестогодишњаком којег је у уторак, 17. јануара, у вечерњим часовима на шеталишту Пет Даница у Херцег Новом талас повукао у море, биће данас настављено.

Несталог дјечака јуче је тражило девет пловила Управе поморске сигурности и управљања лукама, Управе полиције, Морнарице Војске Црне Горе, Лучке капетаније Котор, као и приватних фирми које имају уговор са Управом поморске сигурности за асистирање приликом интервенција у ванредним догађајима на мору.

Из ваздуха је акваторијум Топаљског залива претраживао хеликоптер Ваздухопловства Војске Црне Горе, а рониоци Ронилачког центра за подводно деминирање и обуку ронилаца у два наврата су претражили подморје у непосредној близини локације гдје је дјечака са копна одвукао талас.

Током јучерашњег дана у вечерњим часовима један од хеликоптера Европске агенције за заштиту граница /Фронтекс/ летио је над херцегновском обалом.

Тринаестогодишњи Н.В. из Херцег Новог нестао је у уторак, 17. јануара, око 22.00 часа са шеталишта Пет Даница у Херцег Новом.

Коментари 0
Повезане вијести
Херцег Нови: Пронађено тијело дјечака код рта Оштро Херцег Нови: Пронађено тијело дјечака код рта Оштро
Отац претученог дјечака: Лазар је модар и уплашен након мучког напада Албанаца Отац претученог дјечака: Лазар је модар и уплашен након мучког напада Албанаца
Четворица Албанаца у селу Суви До претукла српског дјечака Четворица Албанаца у селу Суви До претукла српског дјечака
Најчитаније
 • Пронађена опојна дрога и оружје у Источном Новом Сарајеву
  10h 8m
  5
 • Пожар у Источном Старом Граду (ФОТО)
  5h 6m
  0
 • Годишњица НАТО агресије на СР Југославију (ВИДЕО)
  11h 31m
  2
 • Прасићи опет поскупјели
  16h 33m
  0
 • У току санација клизишта у Поткрајевима, саобраћај једном траком
  15h 17m
  1