Наставља се потрага за тијелом двогодишње дјевојчице

08.04.2024. 08:34
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција данас наставља потрагу за тијелом двогодишње Данке Илић.

До сада је претраживана Лазарева пећина код села Злот, Лазарев кањон, као и цјелокупно подручје дуж Злотске ријеке, преноси РТС.

Двојици осумњичених за убиство двогодишњег дјетета одређен је притвор до 30 дана. Сумња се да су брат и отац једног од осумњичених помогли да се сакрије тијело. У међувремену, брат је преминуо у Полицијској управи Бор, док је оцу одређен притвор.

Полиција је јуче саопштила да су са спасилачким тимом и Горском службом спасавања претражили пола трасе од седам километара Лазаревог кањона, а претраживали су и јаму изнад кањона, која је дубока 70 метара.

За претрагу се користи специјалистичка спасилачка опрема.

Дроном са термовизијским камерама и могућношћу за 3Д мапирање прегледана је цијела зона кањона и том приликом ништа није уочено.

Двогодишња Данка илић нестала је 26. марта на породичном имању.

Након 10 дана потраге и детаљних провјера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два 50-годишња мушкарца из Бора, осумњичена за убиство и они су спроведени на саслушање у Више јавно тужилаштво у Зајечару, након којег им је одређен притвор.

Коментаришући убиство двогодишње девојчице Данке Илић, председник Србије Александар Вучић рекао је да ће предложити Влади да се поново уведе смртна казна за најтежа кривична дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке Илић прекида ћутање, саслушање 4. јуна Осумњичени за убиство Данке Илић прекида ћутање, саслушање 4. јуна
Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу
Годишњица убиства Зорице Дивчић Годишњица убиства Зорице Дивчић
Најчитаније
 • Слана бајадера
  13h 36m
  0
 • Злочин у Варварину
  13h 11m
  1
 • Око 15 пацијената обољелих од мултипле склерозе Сарајевско-романијске регије на терапији
  6h 13m
  1
 • Муфтија Јусуфспахић се расплакао у програму уживо: Србија и српски народ нису геноцидни
  5h 6m
  4
 • Учествујте у Катерином ФОТО-КОНКУРСУ и освојите вриједне награде!
  8h 10m
  2