Наставља се потрага за тијелом двогодишње дјевојчице

08.04.2024. 08:34
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција данас наставља потрагу за тијелом двогодишње Данке Илић.

До сада је претраживана Лазарева пећина код села Злот, Лазарев кањон, као и цјелокупно подручје дуж Злотске ријеке, преноси РТС.

Двојици осумњичених за убиство двогодишњег дјетета одређен је притвор до 30 дана. Сумња се да су брат и отац једног од осумњичених помогли да се сакрије тијело. У међувремену, брат је преминуо у Полицијској управи Бор, док је оцу одређен притвор.

Полиција је јуче саопштила да су са спасилачким тимом и Горском службом спасавања претражили пола трасе од седам километара Лазаревог кањона, а претраживали су и јаму изнад кањона, која је дубока 70 метара.

За претрагу се користи специјалистичка спасилачка опрема.

Дроном са термовизијским камерама и могућношћу за 3Д мапирање прегледана је цијела зона кањона и том приликом ништа није уочено.

Двогодишња Данка илић нестала је 26. марта на породичном имању.

Након 10 дана потраге и детаљних провјера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два 50-годишња мушкарца из Бора, осумњичена за убиство и они су спроведени на саслушање у Више јавно тужилаштво у Зајечару, након којег им је одређен притвор.

Коментаришући убиство двогодишње девојчице Данке Илић, председник Србије Александар Вучић рекао је да ће предложити Влади да се поново уведе смртна казна за најтежа кривична дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    22h 45m
    3
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    3h 21m
    4
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    3h 3m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    20h 31m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    17h 38m
    0