Настављена потрага за Гораном Љубасом

18.05.2021. 12:35
0
ИЗВОР: Nezavisne

Потрага за несталим Гораном Љубасом настављена је и данас на ширем локалитету Сарајева, саопштено је из Горске службе спашавања Нови Град Сарајево.

Потрагу за несталим покренута је у понедјељак на позив породице.

Посљедњи пут је виђен на локалитету сарајевског насеља Језеро, недалеко од тролејбуске окретаљке дана 16. маја у 5.15 часова.

На себи је имао дуксерицу, свијетло-плаву јакну, тамне панталоне и тене. Висине је око 180 цм и средње је тјелесне грађе.

-Наши припадници првог дана потраге заједно са колегама из Горске службе спашавања Илиџа су трагали за несталим до раних јутарњих сати. Молимо грађане ако примијете несталог да јаве на дежурне бројеве телефона. Фотографија са видеонадзора је аутентична, гдје се види шта је нестали имао на себи обучено - саопштено је из Горске службе спашавања Нови Град Сарајево.

Чланови породице и Горска служба спашавања Нови Град Сарајево моле све грађане уколико примијете несталог да се јаве на дежурни број ГСС Нови Град Сарајево 062/112-700 или на вибер број 062/672-772 или на број полиције 122.

Коментари 0
Повезане вијести
Нестао Ђорђо Ћумуровић, полиција моли за помоћ Нестао Ђорђо Ћумуровић, полиција моли за помоћ
Нестао планинар Дарко Илић на подручју Прења, потрага у току Нестао планинар Дарко Илић на подручју Прења, потрага у току
Полицајац лажирао своју отмицу и пљачку Полицајац лажирао своју отмицу и пљачку
Најчитаније
 • Преминуо др Дејан Кафка
  21h 53m
  7
 • Јовичић повлачи кандидатуру, из ДНС-а позвали да гласају за Тривићеву?
  23h 3m
  4
 • Писма читалаца: Родитељи пишу петицију, директорици странка чува леђа
  23h 42m
  10
 • Упуцан Радоје Звицер, шеф кавачког клана тешко рањен?
  14h 58m
  0
 • ОО СДС Калиновик: Спрема се велика изборна превара
  21h 24m
  7