Настављена потрага за Гораном Љубасом

18.05.2021. 12:35
0
ИЗВОР: Nezavisne

Потрага за несталим Гораном Љубасом настављена је и данас на ширем локалитету Сарајева, саопштено је из Горске службе спашавања Нови Град Сарајево.

Потрагу за несталим покренута је у понедјељак на позив породице.

Посљедњи пут је виђен на локалитету сарајевског насеља Језеро, недалеко од тролејбуске окретаљке дана 16. маја у 5.15 часова.

На себи је имао дуксерицу, свијетло-плаву јакну, тамне панталоне и тене. Висине је око 180 цм и средње је тјелесне грађе.

-Наши припадници првог дана потраге заједно са колегама из Горске службе спашавања Илиџа су трагали за несталим до раних јутарњих сати. Молимо грађане ако примијете несталог да јаве на дежурне бројеве телефона. Фотографија са видеонадзора је аутентична, гдје се види шта је нестали имао на себи обучено - саопштено је из Горске службе спашавања Нови Град Сарајево.

Чланови породице и Горска служба спашавања Нови Град Сарајево моле све грађане уколико примијете несталог да се јаве на дежурни број ГСС Нови Град Сарајево 062/112-700 или на вибер број 062/672-772 или на број полиције 122.

Коментари 0
Повезане вијести
Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ
У Зворнику нестала дјевојка У Зворнику нестала дјевојка
Нестала дјевојчица у Источном Сарајеву Нестала дјевојчица у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    23h 43m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    2h 5m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    20h 10m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    22h 58m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    16h 19m
    0