Nastavljena potraga za Goranom Ljubasom

18.05.2021. 12:35
0
IZVOR: Nezavisne

Potraga za nestalim Goranom Ljubasom nastavljena je i danas na širem lokalitetu Sarajeva, saopšteno je iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo.

Potragu za nestalim pokrenuta je u ponedjeljak na poziv porodice.

Posljednji put je viđen na lokalitetu sarajevskog naselja Jezero, nedaleko od trolejbuske okretaljke dana 16. maja u 5.15 časova.

Na sebi je imao duksericu, svijetlo-plavu jaknu, tamne pantalone i tene. Visine je oko 180 cm i srednje je tjelesne građe.

-Naši pripadnici prvog dana potrage zajedno sa kolegama iz Gorske službe spašavanja Ilidža su tragali za nestalim do ranih jutarnjih sati. Molimo građane ako primijete nestalog da jave na dežurne brojeve telefona. Fotografija sa videonadzora je autentična, gdje se vidi šta je nestali imao na sebi obučeno - saopšteno je iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo.

Članovi porodice i Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo mole sve građane ukoliko primijete nestalog da se jave na dežurni broj GSS Novi Grad Sarajevo 062/112-700 ili na viber broj 062/672-772 ili na broj policije 122.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vozač kamiona iz BiH nestao u Sloveniji, porodica moli za pomoć Vozač kamiona iz BiH nestao u Sloveniji, porodica moli za pomoć
U Zvorniku nestala djevojka U Zvorniku nestala djevojka
Nestala djevojčica u Istočnom Sarajevu Nestala djevojčica u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Građani traže pomoć zbog zmija
    23h 23m
    1
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    9h 16m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    12h 40m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    8h 9m
    0
  • Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO)
    11h 1m
    0