Навијачи локалног клуба претукли свештеника и његову жену

20.04.2021. 14:40
0
ИЗВОР: srpskainfo

Након утакмице између ФК Црнокоса из Косјерића и ФК Омладинац из Заблаћа, навијачи гостујућег, тима из околина Чачка, незадовољни поразом претукли су голмана клуба из Косјерића, Благоја Гавриловића који је уједно и свештеник тамошње парохије, а ударци нису заобишли ни његову жену попадију.

Након завршене утакмице навијачи су сједели у башти локала поред стадиона, прво су провоцирали вербално, а онда кад су кренули да сједну у кола вратили су се и ударали нашег голмана. Он је пао на само неколико центиметара од ивичњака, не смијем ни да замислим шта би било да је ударио у њега. Попадија је била у близини и покушала да га одбрани и смири ситуацију, али и њу су ударили ногом у предјелу груди и то све пред очима дјеце – рекао је за РИНУ, Зоран Антонијевић предсједник ФК Црнокоса.

Како истиче, парох Благоје је омиљени играч у клубу, али и омиљен међу парохијанима, а у овом инциденту задобио је теже тјелесне повреде и упућен је на болничко лијечење у Ужице.

– На своју одговорност је потписао и изашао кући, али има повреде главе, једно око му је потпуно затворено. Ово је потпуни пораз за спорт. Морам да признам да су играчи били фер и коректни, након резултата у нашу корист, али навијачи су заиста лоше поступили. Овакве ситуације су недопустиве – рекао је Антонијевић.

Свештеник Благоје већ годинама брани мрежу ФК Црнокоса из Косјерића, почео је да тренира у клубу Слога из Краљева са којим је био на прагу да уђе у прву лигу, али је љубав према свештеничком позиву ипак преовладала, а фудбал је остао само хоби, преноси Блиц.

Коментари 0
Повезане вијести
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Годишњица страдања Милице Ракић Годишњица страдања Милице Ракић
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 11m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    20h 25m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    18h 32m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    17h 20m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    3h 47m
    0