Не пропустите „Убице мог оца 6”

14.02.2023. 11:31
0
ИЗВОР: katera.news

На каналу Суперстар ТВ премијерно погледајте дуго очекиван наставак шесте сезоне серије „Убице мог оца“. Једна од најгледанијих домаћих серија приказиваће се викендом у термину од 21 час.

У шестој сезони серије „Убице мог оца“ главна тема је коцкање. Ликовима са којима ћемо се упознати у шестој сезони серије коцка је одавно престала да буде забава, она је  постала центар њиховог свијета. Кроз различите догађаје, а на крају и злочин, видјећемо како је врло лако прећи пут од „почетничке среће“ до тога кад се губи све, од материјалног па до пријатеља и породице. 

Инспектори ће кроз лажи манипулатора открити сурови свијет зеленаша који је повезан  са животом патолошких коцкара. Кроз болну, али и поучну причу пратићемо како се руше животи и како је тешко изаћи из тог зачараног круга из кога се тешко излази, иако коцкар до краја вјерује у могућност добитка.

Паралелно, Предраг Марјановић постаје министар полиције и многи дугови из прошлости стижу на наплату. 

Главне улоге тумаче Вук Костић, Марко Јанкетић, Тихомир Станић, Миодраг Радоњић, Марко Васиљевић, Мирјана Карановић, Нина Јанковић Дичић, Славко Штимац, Славиша  Чуровић, Слобода Мићаловић, Иван Заблаћански и Ивана Дудић итд.

Суперстар ТВ доступан је у оквиру м:тел ИПТВ-ја, м:САТ ТВ понуде и ОН ТВ-а.



Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    14h 53m
    5
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    23h 45m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    17h 36m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    12h 28m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    21h 21m
    0