Ne propustite „Ubice mog oca 6”

14.02.2023. 11:31
0
IZVOR: katera.news

Na kanalu Superstar TV premijerno pogledajte dugo očekivan nastavak šeste sezone serije „Ubice mog oca“. Jedna od najgledanijih domaćih serija prikazivaće se vikendom u terminu od 21 čas.

U šestoj sezoni serije „Ubice mog oca“ glavna tema je kockanje. Likovima sa kojima ćemo se upoznati u šestoj sezoni serije kocka je odavno prestala da bude zabava, ona je  postala centar njihovog svijeta. Kroz različite događaje, a na kraju i zločin, vidjećemo kako je vrlo lako preći put od „početničke sreće“ do toga kad se gubi sve, od materijalnog pa do prijatelja i porodice. 

Inspektori će kroz laži manipulatora otkriti surovi svijet zelenaša koji je povezan  sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu, ali i poučnu priču pratićemo kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz koga se teško izlazi, iako kockar do kraja vjeruje u mogućnost dobitka.

Paralelno, Predrag Marjanović postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prošlosti stižu na naplatu. 

Glavne uloge tumače Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša  Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski i Ivana Dudić itd.

Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT TV ponude i ON TV-a.



Komentari 0
Povezane vijesti
Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa! Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!
M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana“ M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balk...
Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    21h 56m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    20h 10m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    18h 0m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    10h 25m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    21h 15m
    0