Небески скок Милетића одвео Партизан у Лигу Европе!

29.08.2019. 21:18
0
ИЗВОР: b92.net

Фудбалери Партизана пласирали су се у групну фазу Лиге Европе, пошто су у реванш мечу против Молдеа одиграли 1:1.

Црно-бели су укупним резултатом 3:2 прошли у наредну рунду, а херој клуба из Хумске је Немања Р. Милетић, који је у 80. минуту погодио за изједначење у Норвешкој.

Тошић је центрирао из корнера, Милетић је сјајно скочио, још боље шутирао и савладао Гранинкса. До краја меча није било голова и Партизан се пласирао у групну фазу.

Изабраници Сава Милошевића играће у Лиги Европе, након што претходне сезоне нису успјели да се нађу у другом по рангу европском клупском фудбалском такмичењу.

Жреб је на програму у Ниону у петак од 13 часова.

Црно-бели су добро отворили утакмицу, били су бољи ривал од Норвежана, којима као да није био потребан гол у првом полувремену. Молде није створио ниједну добру шансу, што је велика заслуга одбране Партизана.

Екипа из Хумске имала је два-три добра покушаја, али је голман Гранинкс био одличан у провом периоду игре. На паузу се отишло без голова.

На старту другог полувремена Молде је заиграо много боље. Били су конкретнији, а Партизан се повукао и чекао је контранападе. То није обећавало и домаћи фудбалери су у 72. минуту стигли до вођства.

Асано је играо непотребно руком на око 20 метара од гола и услиједио је слободан ударац. Лопта је приликом центаршута закачила некога у живом зиду, променила правац и пала тачно на стопало Џејмсу.

Био је ово шок за Партизан, пошто је Молде имао резултат за Лигу Европе. Међутим, нису се дуго радовали домаћини. Тошић је у 80. минуту центрирао из корнера, а Милетић је небеским скоком погодио за 1:1.

До краја није било голова и Партизан се пласирао у групну фазу Лиге Европе

Коментари 0
Повезане вијести
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    18h 45m
    7
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    19h 17m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    14h 28m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    19h 26m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    22h 33m
    0