Немања Мајдов најбољи спортиста Београда, његов отац најбољи тренер

30.12.2020. 21:23
0
ИЗВОР: Sport.dc

Џудиста Црвене звезде, Немања Мајдов, проглашен је за најбољег спортисту Београда у избору Спортског савеза Београда. Његов отац, Љубиша, добио је признање за најбољег тренера.

Због епидемиолошке ситуације, додјелу годишњих признања Спортски савез Београда одржао је у својим просторијама у складу са епидемиолошким мјерама које су прописане од стране надлежних државних органа.

Најупечатљивији утисак у овој години оставили су Немања Мајдов (џудо, олимпијски спорт), Андреа Арсовић (стрељаштво, олимпијски спорт), Андреа Стојадинов (џудо, олимпијски спорт) и Жељко Ћирковић (кошарка у колицима, спорт особа са инвалидитетом), који су по избору ССАБ најбољи спортисти Београда у овој години.

Спортском савезу Гроцке додељена је плакета за најбољи територијални савез, Рвачки савез Београда проглашен је за најбољи градски грански савез, а Спортско друштво Раднички за најбољу спортски организацију у 2020. години. Награда за животно дјело припала је Данету Корици, спортски стручњак године је Љубиша Мајдов, а спортски функционер Иван Ђорђевић. Шефу деска Српског телеграфа Дражену Остојићу припало је признање за најбољег спортског новинара године.

Коментари 0
Повезане вијести
Немања Мајдов иде на Олимпијске игре Немања Мајдов иде на Олимпијске игре
Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра
Мајдов свјетски вицешампион! Мајдов свјетски вицешампион!
Најчитаније
 • Слана бајадера
  14h 54m
  0
 • Злочин у Варварину
  14h 29m
  1
 • Око 15 пацијената обољелих од мултипле склерозе Сарајевско-романијске регије на терапији
  7h 31m
  1
 • Муфтија Јусуфспахић се расплакао у програму уживо: Србија и српски народ нису геноцидни
  6h 24m
  5
 • Бојан Гуњак и Драгослав Пантић крећу на хуманитарни поход за Магдалену и Хелену
  7h 45m
  0