Немања Мајдов најбољи спортиста Београда, његов отац најбољи тренер

30.12.2020. 21:23
0
ИЗВОР: Sport.dc

Џудиста Црвене звезде, Немања Мајдов, проглашен је за најбољег спортисту Београда у избору Спортског савеза Београда. Његов отац, Љубиша, добио је признање за најбољег тренера.

Због епидемиолошке ситуације, додјелу годишњих признања Спортски савез Београда одржао је у својим просторијама у складу са епидемиолошким мјерама које су прописане од стране надлежних државних органа.

Најупечатљивији утисак у овој години оставили су Немања Мајдов (џудо, олимпијски спорт), Андреа Арсовић (стрељаштво, олимпијски спорт), Андреа Стојадинов (џудо, олимпијски спорт) и Жељко Ћирковић (кошарка у колицима, спорт особа са инвалидитетом), који су по избору ССАБ најбољи спортисти Београда у овој години.

Спортском савезу Гроцке додељена је плакета за најбољи територијални савез, Рвачки савез Београда проглашен је за најбољи градски грански савез, а Спортско друштво Раднички за најбољу спортски организацију у 2020. години. Награда за животно дјело припала је Данету Корици, спортски стручњак године је Љубиша Мајдов, а спортски функционер Иван Ђорђевић. Шефу деска Српског телеграфа Дражену Остојићу припало је признање за најбољег спортског новинара године.

Коментари 0
Повезане вијести
Ново велико признање за Немању Мајдова Ново велико признање за Немању Мајдова
Немања Мајдов: Бог ми је дао снаге да будем првак Европе Немања Мајдов: Бог ми је дао снаге да будем првак Европе
Мајдов с медаљом шампиона Европе свечано дочекан у Источном Сарајеву (ВИДЕО) Мајдов с медаљом шампиона Европе свечано дочекан у Источном Сарајеву (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    13h 30m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    22h 22m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    16h 13m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    11h 5m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    19h 58m
    0